Răsturnare de situație în cazul crimei de la Padina. Solicitare către instanță

Răsturnare de situație în cazul crimei de la Padina. Solicitare către instanță Sursa foto: Arhiva EVZ

Cei trei frați acuzați pentru crima de la Padina vor să iasă din arest. Fii vrăjitoarei Sidonia susțin că au acționat în legitimă apărare în fața victimei. Instanța a amânat, luni, luarea unei decizii vizavi de cererea de suspendare a arestului.

Cei trei bărbați arestați în cazul măcelului de la Padina cer eliberarea din arest. Vrăjitoarea Sidonia și șeful clanului Fabian au fost prezenți luni la tribunal pentru a-i susține.

Bărbații acuzați de măcelul de la Padina, cerere pentru eliberare

Cei trei fii ai vrăjitoarei Sidonia cer să iasă din arestul preventiv. Acestia sunt acuzați că au omorât cu cuțitele un bărbat la o petrecere din Padina.  Instanța a amânat, luni,  luarea deciziei referitoare la cererea de suspendare a arestului preventiv. Aceasta a fost formulată de cei trei inculpați în cazul omorului de la Padina.

Răsturnare de situație în cazul crimei de la Padina. Solicitare către instanță

Crima de la Padina. Sursa foto: Facebook

Fiii vrăjitoarei Sidonia au susținut în fața judecătorilor că s-ar fi apărat în noaptea tragediei.

Ne puteți urmări și pe Google News

În legitimă apărare

Cei trei bărbați acuzați în cazul măcelului de la Padina au spus că și-au lovit victima, în legitimă apărare. Mai mult, aceștia ar fi afirmat în fața oamenilor legii că Sorin Anghel, în vârstă de 41 de ani ar fi lovit primul. Conform versiunii celor trei, victima l-ar fi atacat pe unul dintre frați.

Fii vrăjitoarei Sidonia au depus, săptămâna trecută, plângere pentru tentativă de omor față de victima decedată. De asemenea, în plângerea înaintată erau precizate si câteva nume apropiate victimei.

Răsturnare de situație în cazul crimei de la Padina. Solicitare către instanță

Crima Padina. Sursa foto Arhiva EVZ

Crima de la Padina. Cei trei bărbați, susținuți de vrăjitoarea Sidonia

Bărbații acuzați de măcelul de la Padina au fost susținuți de mama lor, vrăjitoarea Sidonia. Instanța a amânat cererea de suspendarea a arestului preventiv în cazul lor.

Inculpații au fost scoși luni din arest și aduși în fața judecătorilor. preventive. Cei trei au susținut în fata judecătorilor că au acționat doar pentru a-și salva viața.

De asemenea, ipoteza este susținută și de mama lor.  Pe imaginile din noaptea măcelului, procurorii au văzut cum unul dintre interlopi a scos din buzunar cuțitul cu care ulterior l-ar fi omorât pe bărbatul din Târgoviște. Mai mult,  victima ar fi primit loviturile fatale când era deja la pământ.