Evenimentul Zilei > Actualitate > Pacient bolnav de Covid-19, liber pe străzi câteva ore! Cum a reușit să fugă din spital?
Pacient bolnav de Covid-19, liber pe străzi câteva ore! Cum a reușit să fugă din spital?

Pacient bolnav de Covid-19, liber pe străzi câteva ore! Cum a reușit să fugă din spital?

Alertă medicală în Iași, unde un pacient infectat cu Coronavirus a reușit să fugă din spitalul în care era internat. Pacientul a fost prins după câteva ore.

UPDATE: Bărbatul a fost depistat de un echipaj al Poliţiei Locale Ciurea, pe drumul judeţean 248, la ieşirea din localitatea Dumbrava, comuna Ciurea.

Fugarul se deplasa pe jos,cu intenția de a ajunge în comuna Scânteia, acolo unde are și domiciliul. Acesta a fost transportat înapoi la spital.

Prefectul de Iaşi a dispus IPJ o verificare a firmei de pază care îşi desfăşoară activitatea la Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi.


Autoritățile din Iași sunt în alertă după ce un bărbat care tocmai fusese confirmat cu Covid-19 a reușit să fugă din spital sărind pe geamul unității, scrie Antena3.

Bărbatul, în vârstă de 47 de ani, fusese diagnosticat cu noul virus chinezesc la Spitalul de Boli infecțioase din Iași.

Poliția a creat deja filtre la toate ieșirile din oraș pentru a nu-i permite bărbatul să scape, acesta având un trecut ca alcoolic și ne aflându-se la prima abatere.

„La 16.20 garda de la Boli Infectioase a anuntat politia pentru un pacient confirmat cu COVID-19 care a fugit din spital. Era internat la parter. Se pare ca a fugit prin geamul de la baie. Au mai fost două astfel de tentative din acest motiv azi dimineata am cerut institutiei prefectului echipaj permanent de jandarmi”, a declarat prof. dr. Carmen Dorobăț.