Evenimentul Zilei > Monden > Păcăliciul zilei- Klaus Iohannis. Poze cu burta suptă și mușchii încordați
Păcăliciul zilei- Klaus Iohannis. Poze cu burta suptă și mușchii încordați

Păcăliciul zilei- Klaus Iohannis. Poze cu burta suptă și mușchii încordați

Astăzi, păcălicii sunt mai mulți și vor fi președintele României, Klaus Iohannis, și o parte a fanilor săi.

Păcăliciul zilei- Klaus Iohannis. Poze cu burta suptă și mușchii încordați.

Emisiune de Mirel Curea

Ați văzut, s-a vaccinat și bine a făcut, îi doresc sănătate. Și s-au făcut niște poze, cu burta suptă temeinic și cu mușchii încordați, ca să pară foarte bărbat. Îi place chestia asta, nu știu cine-l sfătuiește, dar este clar că-i place chestia asta.

Ne aducem aminte de fotografiile pe care i le făceau cu ochelari de soare, model de pilot american, Top Gun. Sacou, jeansi deschiși la culoare, un fel de James Bond.

Ei bine, vreau să-l anunț că cei care-l învață să pozeze la stilul ăsta au luat modelul de la Putin. Propaganda lui Putin l-a prezentat pe președintele Rusiei trăgând cu arcul, trăgând cu pușca cu lunetă, trăgând cu bazuka, dezbrăcat, pe jumătate îmbrăcat, tot așa, încordat.

Păcăliciul zilei- Klaus Iohannis. Poze cu burta suptă și mușchii încordați

Se pare că e un model foarte de succes, din moment ce l-a împrumutat și consilierii președintelui sau cine i-o da sfaturile astea.

Sigur, fanele lui, mai ales cele aflate în pragul de menopauză au fost încântate.

„Ia uite, dragă, ce președinte avem!”

In Photo veritas!

Acum, dacă tot a plecat pe linia asta, îi recomand președintelui Iohannis să îmbrace un general de pe la Serviciile de Informații în urs, să își facă și o poză călare pe urs. Așa cum Vladimir Putin a apărut, bănuiesc, într-o poză photoshop-ată. Că doar, oricât de bărbătos ar fi fostul ofițer KGB, nu-l văd călărind urși prin Siberia.

Despre ce-a fost vorba, astăzi? Despre Păcăliciul care nu se simte bine în pielea lui. Simte nevoia să se prezinte altfel decât este.

Eu n-aș avea nimic împotriva unei fotografii, în care cel care mă conduce să își arate adevărata fire. Și să-și fi făcut o poză cu creta în mână, la tablă, pentru că e o poză mult mai valoroasă, cred. Și transmite un mesaj mult mai important decât ăla al unui cetățean, la o anumită vârstă, cu burta suptă la disperare și cu sufocarea care i se poate citi pe chip, din cauza asta.

O zi bună, ne întâlnim la următorul Păcălici.