Ozzy Osbourne, la Bucureşti: "La 62 de ani, mă distrez mai bine ca oricând"

Ozzy Osbourne, la Bucureşti: "La 62 de ani, mă distrez mai bine ca oricând"

Fostul vocalist al trupei Black Sabbath a cântat, în această seară, la Zone Arena din Capitală, în faţa a peste 30.000 de fani veniţi din toată ţara, dar şi din Bulgaria sau Republica Moldova. Ozzy Osbourne a venit la Bucureşti cu avionul personal şi a aterizat pe aeroportul Otopeni la ora 16:15.

20:00 Piesa de deschidere a concertului este "Bark at the Moon", care face parte din albumul omonim lansat de Ozzy în urmă cu 27 de ani. 19:30 Echipa lui Ozzy testează un aparat şi "îngroapă" spectatorii de lângă scenă în spumă 19:00 Într-un interviu pentru Antena 1, Ozzy Osbourne îi îndeamnă pe fani să se dezlănţuie la concert. "Cu cât ţipaţi mai tare, cu atât o să mă dezlănţui şi eu", a spus Ozzy. "La 62 de ani, mă distrez mai bine ca oricând" "Obişnuiam să beau, să mă droghez, să fumez. M-am schimbat" "Ce fac nu e un loc de muncă, e o chemare" "Dacă actualul preşedinte al vostru nu îşi face treaba bine, vin şi îi tăbăcesc fundul" 16:44 Ozzy Osbourne a venit cu o limuzină şi a intrat în Zone Arena. Fanii l-au aşteptat în faţa intrării în linişte. Accesul este permis în Zona Arena de la ora 17.00. 16:20 Ozzy Osbourne a coborât din avion, cu foarte multă discreţie, şi a urcat în maşina pregătită pentru el. Artistul nu a stat să fie fotografiat de jurnaliştii aflaţi la aeroport, fiind flancat de maşinile aeroportuare care l-au condus în afara Aeroportului Băneasa. El nu a va înnopta în România, singurele rezervări la hotel fiind făcute pentru echipa lui, care a venit la Bucureşti încă de ieri pentru a amplasa scena. 16:10 "Madman" a fost primit la aeroport de televiziuni şi curioşi. Fanii l-au aşteptat la Zone Arena.

Rămâneţi pe evz.ro pentru a afla detalii din timpul concertului ce va avea loc la Zone Arena. De când şi-a lansat, în iunie, cel de-al zecelea album de studio, "Scream", Ozzy Osbourne şi-a luat întreaga echipă şi, în ciuda celor aproape 62 de ani, a pornit într-un turneu de promovare prin întreaga lume. Început anul trecut, pe 26 mai, la Moscova şi, incluzând pe afiş nu mai puţin de 137 de concerte, turneul Ozzy Osbourne se va finaliza, după aproape 20 de luni de peregrinări, pe 12 decembrie, în Minneapolis.

Incertitudini

Ne puteți urmări și pe Google News

În ceea ce priveşte concertul din România, din această seară, două evenimente au pus sub semnul îndoielii siguranţa desfăşurării lui. Însă, nici încercarea Primăriei Sectorului 2 de a demola Zone Arena şi nici întinderea musculară suferită la spa te de artist - fapt ce a dus la amânarea concertului din Germania de pe 16 septembrie, până la o dată rămasă încă necunoscută - nu au schimbat cu nimic ziua şi locul desfăşurării evenimentului de la Bucureşti.

În plus, în această seară, românii vor avea privilegiul de a-l asculta pe Ozzy Osbourne mai mult decât fuseseră anunţaţi iniţial. "Artistul va urca pe scenă în jurul orei 20.00, după recitalurile din deschidere susţinute de cele două trupe, Coma şi Luna Amară, şi va cânta nu 90 de minute, cât fusese anunţat iniţial, ci 120 de minute. În semn de respect pentru fani şi pentru a-şi marca aşa cum se cuvine premiera din România", ne-a declarat Dorian Ciubuc.

Mai noi şi mai vechi

Dacă ar fi să ţinem cont de playlistul pe care fanii Ozzy Osbourne l-au publicat după fiecare concert susţinut de acesta, în reprezentaţia de la Bucureşti ar trebui să fie cântate 17 piese, 6 dintre ele din perioada în care artistul făcea parte din trupa Black Sabbath, dar şi celebra baladă "Mamma, I'm Comming Home".

Spectatorii sunt aşteptaţi la Zone Arena începând cu ora 17.00. Fanii lui Ozzy trebuie să mai ştie, de asemenea, că accesul în incinta spaţiului de concert se face numai pe baza biletului valabil, care va fi scanat pentru evitarea falsurilor. Nu este permisă posesia de umbrele, aparate foto şi video profesionale şi nici intrarea în Zone Arena cu băuturi alcoolice sau în stare de ebrietate.

MODEST

Pui, salată şi multă bere

Pretenţiile artistului pentru cele aproximativ şase ore cât va poposi pe pământ românesc nu sunt deloc exagerate, spun organizatorii. Ozzy doreşte să mănânce sănătos - pui gătit în ulei de măsline şi salată. De băut a cerut apă plată, băuturi energizante, iar pentru echipa sa a spus să fie adusă bere autohtonă.

"Singura cerinţă excentrică ar fi plasma pe care cântăreţul o doreşte amplasată în cabina sa de la Zone Arena. El şi echipa vor aduce cititoare de DVD-uri şi de jocuri şi îşi vor crea acolo un mic centru de distracţii, de relaxare", ne-a declarat Minel Stoica, promotion manager al companiei Fun Time Production.