Evenimentul Zilei > International > Dezvăluire EXPLOZIVĂ! Ce ASCUNDEA Osama Bin Laden în COMPUTER. Fișiere SURPRIZĂ găsite de ANCHETATORI
Dezvăluire EXPLOZIVĂ! Ce ASCUNDEA Osama Bin Laden în COMPUTER. Fișiere SURPRIZĂ găsite de ANCHETATORI

Dezvăluire EXPLOZIVĂ! Ce ASCUNDEA Osama Bin Laden în COMPUTER. Fișiere SURPRIZĂ găsite de ANCHETATORI

Într-un reportaj exclusiv, CNN a dezvăluit ce se afla pe computerul personal a lui Osama Bin Laden, cel mai mare terorist al lumii.

Conform CIA, computerul lui Osama conținea filmări de la nunta fiului său la care nu a putut participa, precum și o colecție mare de filme. 

Fișierele video de la nuntă au oferit autoritățiilor primele imagini în care pot observa cum arată Hamsa Bin Laden, fiul liderului terorist, ca adult. Nunta lui Hamsa se presupune că a avut loc în 2009, când Osama se ascundea.

Chiar dacă nu a putut participa la nuntă, Bin Laden s-a asigurat că mai mulți lideri ai organizației teroriste se află la eveniment lângă fiul său preferat. 

Autoritățiile americane sunt de părere că Hamsa Bin Laden era chiar lângă tatăl său înainte și după atentatul de la 11 septembrie.

Mai devreme în acest an, Hamsa Bin Laden a publicat o înregistare în care a cerut atacuri teroriste în America și țările aliate, îndemnând: „Daca poți să ridici o armă, foarte bine. Dacă nu, opțiunile sunt multe.” Agențiile de securitate se tem că Hamsa ar putea deveni următorul lider terorist, urmând pașii tatălui său.  

Spre surprinderea autoritățiilor, pe lângă videourile de la nunta fiului sau, Osama Bin Laden avea în computer o colecție mare de filme de desene animate americane precum „Epocă de Gheață” și „Mașini” precum și videouri amuzante cu copii din Marea Britanie descărcate de pe Youtube.