Evenimentul Zilei > International > Organizatorii Eurovision au făcut anunțul! Un transgender va prezenta concursul pe internet
Organizatorii Eurovision au făcut anunțul! Un transgender va prezenta concursul pe internet

Organizatorii Eurovision au făcut anunțul! Un transgender va prezenta concursul pe internet

Următoarea ediție a concursului Eurovision va fi prezentată pe internet de o persoană transgender.

Este vorba de Nikkie de Jager, vedeta olandeză în vârstă de 25 de ani, cunocută pe reţelele de socializare pentru tutorialele de make-up pe care le face. Ea a dezvăluit recent că este transgender.

Cunoscută sub numele NikkieTutorials, a făcut anunțul pe contul său de Youtube și Instagram, unde are peste 13 milioane de admiratori.

„Salutaţi-o pe prezentatoarea voastră de pe internet a concursului Eurovision 2020 care va avea loc în luna mai la Rotterdam”, a spus Nikkie într-o înregistrare difuzată pe YouTube.

Organizatorii concursului au anunțat, la rândul lor, că Nikkie de Jager va prezenta evenimentul prin intermediul conturilor Eurovision de pe reţelele de socializare şi de pe YouTube. Ea va avea apariţii şi pe micile ecrane în timpul semifinalelor şi finalei concursului şi va înregistra în prealabil seriale pe YouTube cu concurenţi din mai multe ţări participante.

Nikkie de Jager a dezvăluit la începutul anului că este transgender prin intermediul unei înregistrări video, care a fost vizionată de 32 de milioane de ori, informează B1.