Evenimentul Zilei > Actualitate > Oreste Teodorescu, pe lista rușinii ANAF. Ce a putut să facă fostul prieten al lui Badea
Oreste Teodorescu, pe lista rușinii ANAF. Ce a putut să facă fostul prieten al lui Badea

Oreste Teodorescu, pe lista rușinii ANAF. Ce a putut să facă fostul prieten al lui Badea

Ghinionele se țin lanț de Oreste Teodorescu, fostul prieten al lui Mircea Badea.

Oreste Teodorescu s-a trezit cu un nou proces după ce a declarat insolvența firmei sale. El fost dat în judecată de ANAF, care cere”atragerea răspunderii pentru intrarea în insolvenţă”.

Potrivit cancan.ro, Oreste ar fi condus societatea în mod voit către insolvență, iar apoi a declarat falimentul. Și, se pare, Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice București a rezolvat ”cazul”, iar acum reprezentanții instituției așteaptă primul termen al procesului.

Firma lui Oreste, Palaghia & O Production SRL, a fost înființată în anul 2005, în 2009 a înregistrat un profit de peste 250.000 lei, dar cinci ani mai târziu avea, deja, datorii de aproximativ 220.000 de lei. Astfel, prima acțiune judecătorească împotriva lui Oreste a avut loc la finalul anului 2018, când i-a fost admisă intrarea în insolvență. Apoi, a avut loc falimentul și intervenția ANAF-ului, care vrea ca datoriile înregistrate de firmă către bugetul de stat să fie acoperite de către Oreste, mai scrie cancan.ro.