Orban a spus că în 2008, când era ministru al Transporturilor, "Tel Drum era o mică firmă care avea activitatea în Teleorman" dar că totuși câștiga "de regulă, pe drumuri județene", licitațiile din județ.

"În mandatul meu cred că Tel Drum a câştigat o singură licitaţie pe întreţinerea în judeţul Teleorman pe secţia de drumuri Teleorman. În rest, nu-mi aduc aminte să fi câştigat vreo licitaţie. Deci Teldrumul pe vremea respectivă încă nu avusese această explozie şi extindere, că Tel Drumul mai ales în guvernarea Ponta practic a câştigat o mulţime de contracte în afara judeţului Teleorman", a adăugat liderul PNL.

"Ba chiar era o vorbă între primari sau preşedinţi de consilii judeţene că dacă vrei să obţii o finanţare pentru un proiect trebuie să te duci să iei legătura cu ăştia de laTel Drum, că ăştia de la Tel Drum sunt cei mai buni lobbyişti la Ministerul Dezvoltării ca să-ţi obţină finanţarea dacă le promiţi că faci contracte cu Tel Drum (…) Tel Drum a beneficiat de un tratament extrem de favorabil în perioada guvernării PSD, încă din Guvernul Ponta. Probabil şi acum beneficiază de un tratament extrem de favorabil", a mai spus Orban.

Firma Tel Drum are acționariatul secret și pentru că folosește acțiuni la purtător, este imposibil de verificat cine deține în realitate societatea. În aprilie 2002, prin semnătura lui Liviu Dragnea, în calitate de președinte al Consiliului Județean Teleorman, firma a fost cumpărată de la statul român, prin negociere directă, de către prietenul din școală al lui Dragnea, Marian Fișcuci.