Evenimentul Zilei > Politica > Orban, reacție rapidă după decizia lui Ponta: „Mă așteptam la asta”
Orban, reacție rapidă după decizia lui Ponta: „Mă așteptam la asta”

Orban, reacție rapidă după decizia lui Ponta: „Mă așteptam la asta”

Ludovic Orban și Victor Ponta s-au întâlnit miercuri pentru negocieri, în vederea susținerii unui Guvern PNL. Cele două părți nu au ajuns la un consens, iar liderul formațiunii politice de dreapta a oferit declarații la cald.

Ludovic Orban a confirmat eșecul negocierilor, o nereușită previzibilă, potrivit liderului PNL.

„E o contradicție în atitudini, dar nu este o surpriză. În mod evident, vă mărturisesc faptul că mă așteptam la această poziție. Asta nu înseamnă că șansele de a reuși învestitura nu rămân în picioare. Continuă negocierile cu parlamentarii independenți, purtăm discuții individuale cu parlamentari din PSD. Evident, nu purtăm negocieri instituționale cu PSD. Scopul este îndepărtăm rămășițele acestui guvern toxic, care în fiecare zi mai face câte o nefăcută, care creează criză după criză în fiecare minister”, a declarat Ludovic Orban.

Orban și Ponta, viziuni total diferite

Orban nu a oferit prea multe informații cu privire la discuțiile cu Ponta, însă a lăsat de înțeles că diferențe de doctrină au fost cele care au dictat.

„Este un om de stânga, crede că el trebuie să se poziționeze astfel. Probabil, i-ar dăuna dacă ar vota un guvern al PNL. Sunt argumente pe care pot să le înțeleg, dar nu pot să le accept, pentru că noi suntem în nevoie absolută de un guvern”, a declarat liderul PNL.

Ludovic Orban: „Cine nu votează PNL este cu Dăncilă!”

Lodovic Orban a lansat un nou atac la adresa Guvernului Dăncilă și totodată, asupra celor care nu vor vota pentru susținerea Guvernului PNL.

„Din punctul meu de vedere, lucrurile sunt foarte sigure. Cine nu votează Guvernul Partidului Național Liberal, este de fapt cu PSD și cu Dăncilă și se face coresponsabil la păstrarea ilegitimă la putere a acestei rămășițe care face numai prostii, care dăunează grav interesului general al României. Cine nu votează învestitura guvernului, devine responsabil pentru inexistența unui guvern care să aibă capacitatea deplină de exercițiu și care să ia măsuri importante pentru România”, a completat Orban

 

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: