Evenimentul Zilei > International > Omarosa Newman-Manigualt, ex consiliera lui Trump face dezvăluiri INCREDIBILE: Melania îşi foloseşte ţinutele pentru a-şi pedepsi soţul. FOTO în articol
Omarosa Newman-Manigualt, ex consiliera lui Trump face dezvăluiri INCREDIBILE: Melania îşi foloseşte ţinutele pentru a-şi pedepsi soţul. FOTO în articol

Omarosa Newman-Manigualt, ex consiliera lui Trump face dezvăluiri INCREDIBILE: Melania îşi foloseşte ţinutele pentru a-şi pedepsi soţul. FOTO în articol

În noua sa carte, Omarosa Newman-Manigault, susţine că alegerile stilistice ale primei doamne ar avea intenţia precisă de a-l pune în încurcătură pe preşedinte. Iar când o femeie, mai ales frumoasă şi inteligentă, îşi propune ceva cu siguranţă reuşeşte, ca dovadă sunt acele mesaje ale preşedintelui când intervine pe tema vestimentaţiei soţiei sale. Iar din ceea ce povesteşte în carte fosta consilieră, Donald Trump nu credea că sunt chiar pentru el, niciodată pentru presă sau pentru cetăţenii americani.

Controversatele alegeri ale ţinutelor primei doamne americane, ar avea scopul precis de a-l face să se jeneze Donald Trump. Daily Mail a publicat unele fragmente în exclusivitate din *Unhiged* (Dezechilibrat), în care Manigault-Newman povesteşte versiunea sa proprie asupra culiselor atât de mult-discutatei haine îmbrăcată de soţia lui Trump pentru a sosi la graniţa dintre SUA şi Mexic. Pe spatele hainei, de culoare militară, apărea un mesaj scris în alb: ''Nu mă interesează nimic. Dar pe tine?''- o frază ofensivă având legătură cu copiii despărţiţi de familiile lor în Texas şi cu soţul ei. Este poate cel mai direct şi clar mesaj dat de Melania pentru Donald Trump.

''Ca fost manechin şi ca o femeie foarte atentă la imaginea proprie, Melania ştie că toate alegerile sale stilistice vor fi scrutate şi discutate. De exemplu s-a îmbrăcat cu o cămăşuţă roz, "pussy bow" Gucci, după  dezvăluirea bombă de la Acces Hollywood (magazinul care a publicat o înregistrare audio din 2005, în care actualul chiriaş de la Casa Albă, neştiind că este înregistrat, pronunţă o serie de fraze foarte ''grele'' la adresa femeilor)", mai scrie fosta consilieră a lui Trump.

Credeţi că Melania  se putea gândi că va trece neobservată când s-a încălţat cu tocuri cui din piele de şarpe în Texasul devastat de uragan? Hm, greu de crezut!  Singura problemă este că mesajele din spatele alegerilor de stil ale sale nu sunt mereu foarte clare, dar nu sunt niciodată întâmplătoare, asta dovedind că Melania nu este doar o femeie frumoasă, ci şi inteligentă.

Şi ce mai trebuie ştiut, Melania îşi alege singură îmbrăcămintea, experienţa sa în modă nu poate fi contestată, iar Donald Trump îi cunoaşte strategiile după atâţia ani, numai că, nu prea îi înţelege mesajele, ori nu vrea.
Ca o concluzie, fosta consilieră a scris în cartea sa: "Cred că Melania îşi foloseşte ţinutele pentru a-şi pedepsi soţul'', nu că ar fi rău pentru prima doamnă, doar că îl pune în situaţii jenate pe soţul ei.

Imagini pentru melania texas uragan photo
Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: