Evenimentul Zilei > Politica > Olguţa Vasilescu dă de pământ cu Orban: „A venit la Craiova să-şi …” FOTO
Olguţa Vasilescu dă de pământ cu Orban: „A venit la Craiova să-şi …” FOTO

Olguţa Vasilescu dă de pământ cu Orban: „A venit la Craiova să-şi …” FOTO

Olguţa Vasilescu a reacţionat pe social media după ce a aflat că Ludovic Orban se laudă cu proiectele din timpul guvernării PSD.

Olguţa Vasilescu îi aminteşte lui Ludovic Orban că toate proiectele din Craiova au fost lăsate de guvernarea PSD.

Vasilescu: „Ludovic Orban a fost, azi, la Craiova, să arate ce proiecte importante i-a lăsat guvernarea PSD: conducta de gaze care porneşte de la Craiova şi care ajunsese deja în Segarcea când am plecat noi de la guvernare şi Drumul Expres Craiova – Piteşti pe care noi l-am lăsat în stadiul pe care îl vedeţi în fotografiile de mai jos, atunci cand am părăsit guvernarea”, a scris  fostul ministrul al Muncii.

Imaginile de pe şantiere sunt dovada că proiectele aparţin celor de la PSD

„Pozele din şantiere sunt realizate în perioada 21 octombrie – 7 noiembrie 2019 şi le regăsiţi şi în postările mele de atunci. Tot în imaginile de mai jos apar şi Orban cu „SPP-istul” lui înalt ca bradul care se dă candidat la primăria Craiovei, mândri nevoie mare de realizările PSD-iste, azi, la locul faptelor, dar şi un comunicat al unei asociaţii care monitorizează lucrarile de infrastructură şi care avertiză că, în proiectul de buget lansat de Guvernul Orban, la începutul acestui an, Drumul Expres Craiova Piteşti era dramatic subfinanţat”, a mai scris Olguţa Vasilesccu pe Facebook.

„Au venit să-şi facă megacampanie pe ce a început Guvernul PSD”

„Nu o spunea PeeeeSeeeeDeee, ci în ONG apropiat de partidele de dreapta. Trecand peste penibilul situaţiei că au venit să îşi facă megacampanie cu ce au început Guvernul PSD şi mult hulitul de ei Dragnea, rămâne totuşi o intrebare logică de pus: Guvernarea voastră, a PNL, a lănsat vreun proiect de investiţii pentru judeţul Dolj, măcar unul mititel de tot, dar pe care să fie şi semnătura voastră sau veniţi să vă laudaţi tot cu ce am produs noi, deşi guvernaţi deja de aproape un an? Ca sp nu mai spun că dacă ramaneam la guvernare noi, două tronsoane de drum ar fi fost deja finalizate…, a scris Olguţa Vasilescu pe social media.

Este posibil ca imaginea să conţină: cer, munte, iarbă, în aer liber şi natură
Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni şi în aer liber
Este posibil ca imaginea să conţină: cer, munte, în aer liber şi natură
Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, în aer liber
Este posibil ca imaginea să conţină: în aer liber
Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.