Acest video pretinde că ne arată un ofiţer care se apropie de o maşină într-un loc neidentificat din SUA. El pune câteva întrebări celui de la volan înainte de apariţia unei lumini strălucitoare, după care agentul a dispărut brusc. Aceste imagini au fost filmate de o camera aflată la bordul maşinii. Apoi, Tim Beckers le-a împărtăşit canalului You Tube UFO Today şi a adunat zeci de mii de vizualizări.

Beckers a declarat: ’’Am pus online acest video şi l-am împărtăşit unor prieteni din comunitatea OZN. Toţi mi-au spus acelaşi lucru. Acest video pare a fi adevărat şi ar putea schimba ceea ce ştim despre istoria OZN-urilor. Aceste imagini arată un poliţist care a oprit o maşină dintr-un motiv necunoscut. În momentul în care el se apleacă pentru a pune anumite întrebări şoferului, vedem o lumină foarte srălucitoare venind din cer. Nu ştim dacă corpul ofiţerului a fost teleportat, dar hainele sale au rămas pe pământ’’. La începutul videoclipului, poliţistul coboară din maşina sa cu o lanternă şi se apropie de o altă maşină parcată pe şosea. Şi după câteva secunde, apare brusc o lumină extrem de strălucitoare, poliţistul pare să se scalde niţel în ea  înainte de a dispărea complet.

Pe video se poate citi legenda următoare: ’’Acest videoclip ar putea fi o dovadă incontestabilă  pentru cei care caută astfel de lucruri în comunitatea OZN. Încerc să contactez persoana care a descărcat videoclipul pentru a afla dacă mai are materiale de acest gen. Te voi ţine la curent!’’. După publicarea acestui videoclip, pe canalul You Tube, internauţii şi-au împărţit opiniile despre aceste imagini.

Unul dintre ei a scris: ’’S-ar spune că totul este o înscenare, probabil un proiect de film de amator. Cumpăraţi o cameră de bord, îmbrăcaţi-vă cu haine de poliţist şi jucaţi rolul, apoi adăugaţi efecte de sunet, puneţi pe Internet şi pretindeţi că este vorba de documete ale Pentagonului care s-au scurs neaşteptat’’. În acelaşi timp, un alt utilizator nu era sigur ce să creadă cu adevărat. El a scris: ’’ Este pur şi simplu nebunesc! Şi nici măcar nu ştiu ce să spun, dacă e real sau nu. Mulţumesc că aţi postat aceste imagini. Le voi studia cu atenţie şi vă voi spune concluzia mea mai târziu’’, titrează dailymail.