Evenimentul Zilei > Social > Oficialii bisericii catolice investighează dacă EXISTĂ o explicație rațională a lacrimilor Fecioarei Maria. Deocamdată nu sunt semne evidente că ar fi o FARSĂ
Oficialii bisericii catolice investighează dacă EXISTĂ o explicație rațională a lacrimilor Fecioarei Maria. Deocamdată nu sunt semne evidente că ar fi o FARSĂ

Oficialii bisericii catolice investighează dacă EXISTĂ o explicație rațională a lacrimilor Fecioarei Maria. Deocamdată nu sunt semne evidente că ar fi o FARSĂ

S-au demarat investigaţiile în legătură cu statuia Fecioarei Maria care PLÂNGE. Biserica Catolică investighează afirmațiile potrivit cărora o statuie a Fecioarei Maria a început să plângă, iar lacrimile sunt ca un ulei parfumat.

Credincioşii de la biserica din Guadalupe  spun că "lacrimile" sculpturii de bronz le-au adus "numai lucruri pozitive", potrivit episcopului local Oscar Cantu.

"Deci, este ceva asemănător cu uleiul pe pe care îl folosim pentru botez, pentru confirmări și pentru hirotonirea preoților".  Cantu spune că  va încerca să determine dacă lacrimile sunt o farsă, deși o anchetă preliminară nu a găsit nimic în neregulă la statuie.

Și dacă li se dovedește a fi autentic ce se întâmplă,  trebuie să se decidă dacă lacrimile vin dintr-un spirit bun sau rău.  El a spus: "Nu este nimic pe interior care să pară ciudat, cu excepția păianjenilor.  Așa că am făcut fotografii; am examinat-o".

"Chiar dacă ar fi fost (o farsă), nu suntem siguri cum se putea face fizic.  "Pentru că  stauia este turnată din bronz. Am examinat interiorul și nu există nimic.  Cantu a adăugat că statuia i-a consolat pe unii dintre enoriașii săi, inclusiv pe profesorul Luisa Hobbs, care a împărtășit fotografiile pe Facebook. Și chiar a făcut o comparație cu suferința imigranților recent deținuți la granița sudică a Statelor Unite.

El a spus: "Am citit cele mai multe dintre aceste mărturii scrise și sunt povestiri despre credință extraordinară, oameni care au avut de suferit în viața lor și au simțit o mângâiere spirituală imensă pe care Maria o face cu lacrimile sale".

"Lăcrimile acelor copii care sunt separați de părinți.  "Există multe motive pentru care vom vărsa lacrimi, iar Dumnezeu stă cu noi în acele momente", titrează Metro.

'Miracle' Virgin Mary statue is 'weeping' rose-scented oil