Evenimentul Zilei > Actualitate > Obama are răspunsul la întrebarea care macină omenirea. Există sau nu extratereștrii?
Obama are răspunsul la întrebarea care macină omenirea. Există sau nu extratereștrii?

Obama are răspunsul la întrebarea care macină omenirea. Există sau nu extratereștrii?

Într-un interviu acordat lui Stephen Colbert, gazda unuia dintre cele mai populare show-uri din SUA, fostul președinte american Barack Obama a lăsat de înțeles că el crede în existența extratereștrilor.

Există extratereștrii? Răspunsul la această întrebare rămâne o mare necunoscută pentru omenire, dar există șanse destul de mari ca Barack Obama, fostul președinte al SUA, țara care are în posesie unele dintre cele mai prețioase informații din întreaga lume, să aibă răspunsul.

Într-un interviu acordat lui Stephen Colbert, gazda unuia dintre cele mai populare show-uri din SUA, Barcak Obama a dezvăluit că a întrebat oficiali de rang înalt despre existența extratereștrilor. Predecesorul lui Donald Trump nu a dat un răspuns concret dacă extratereștrii există sau nu, dar a dat un indiciu cum că ar ști cel mai mare secret al Universului.

Întrebat dacă deține informații despre existența extratereștrilor, Barack Obama a răspuns: „Cu siguranță am întrebat despre asta”. „Nu-ți pot spune, îmi pare rău”, a mai declarat fostul președinte al SUA, când a fost rugat să dea mai multe detalii despre acest subiect.

În replică, gazda emisiunii a spus: „În regulă, o voi lua ca pe un„ da ”, pentru că, dacă nu ar exista, ați spune că nu există. Obama a spus apoi: „Simțiți-vă liber să credeți asta”.

Cu toate că există mari șanse ca Obama să fi glumit, adepții teoriilor conspiraționiste cred că fostul președinte al SUA a recunoscut că extratereștrii există.

Ce îl împiedică pe Obama să recunoască dacă există sau nu extratereștrii

Scott C Waring, un mare adept al teoriilor conspiraționiste a declarat că „dacă Obama ar fi aflat că OZN-urile nu erau reale, ar fi putut să o spună în mod direct. Cu toate acestea, pentru că sunt reale, iar Obama a aflat acest lucru nu poate să o spună din cauza faptului că este o chestiune de securitate națională. Prin urmare, el a preferat să tacă. Ceea ce ne spune acest lucru este că extratereștrii și OZN-urile sunt 100% reale și Guvernul SUA vrea să nu crezi în ele, astfel încât SUA să rămână o putere mondială cu toată tehnologia extraterestră și în afara bazelor mondiale pe care extratereștrii le oferă SUA în schimbul bazelor de pământ și al experimentelor pe oameni”, scrie Express.co.uk.