Evenimentul Zilei > Actualitate > Dezvăluirile primarului din Piatra Neamț: „Au fugit cu OZN-urile de acasă și au luat monolitul”
Dezvăluirile primarului din Piatra Neamț: „Au fugit cu OZN-urile de acasă și au luat monolitul”

Dezvăluirile primarului din Piatra Neamț: „Au fugit cu OZN-urile de acasă și au luat monolitul”

Cazul care a isterizat România, monolitul din Piatra Neamț, ia o nouă formă după ce blocul de metal a dispărut fără urmă.

Celebrul monolit din Piatra Neamț a dispărut fără ca nimeni să știe ceva de el. Așa cum a apărut din senin, la fel a și dispărut, spun cetățenii care locuiesc în zona cu pricina.

Monolitul a dispărut!

Construcția bizară din zona Cetății Dacice Petrodava, vis a vis de Muntele Ceahlău, a dispărut duminică noaptea. Localnicii susțin că ar fi văzut lumini bizare pe cer în acea noapte.

Nimeni nu știe unde s-a dus sau dacă va mai apărea din nou, dar s-a aflat că și cel din Utah, SUA, ar fi dispărut aproximativ în același timp cu cel din țară, scrie România Reală.

O reacţie despre obiectul misterios care a şocat o lume întreagă a avut şi primarul din Piatra Neamţ, Andrei Carabelea.

Sau cel puțin, nu este motiv de panică pentru cei care cred că mai există viață în univers. Piatra Neamț găzduiește un obiect misterios.

Presupunerea mea este că niște adolescenți extratereștri, obrăznicuți și teribiliști, au plecat de-acasă cu OZN-ul părinților și au început să planteze monoliți metalici prin lume.

Mai întâi în Utah și apoi la Piatra Neamț. Sunt onorat că au ales orașul nostru.

Aș fi apreciat mai mult gestul lor îndrăzneț dacă ar fi respectat regulile și ar fi urmat pașii legali pentru obținerea autorizației de construire. Vom încerca să lămurim situația juridică a monolitului și să îi descoperim pe neobrăzați.

Vom fi totuși toleranți cu ei dacă noul obiectiv va atrage mai mulți turiști. Dincolo de teoriile conspirației care pot fi tentante, aș vrea să vedem această întâmplare ca pe o dovadă în plus că orașul nostru este special. Pentru pământeni și (poate) nu numai”, a scris edilul din Piatra-Neamţ, pe pagina sa de Facebook.