Evenimentul ZileiActualitateObiect straniu în România. Acum câteva zile a fost văzut în SUA

Obiect straniu în România. Acum câteva zile a fost văzut în SUA

Obiect straniu în România. Acum câteva zile a fost văzut în SUA
Un obiect straniu a fost găsit în România lângă ruinele cetății dacice Petrodava din Piatra Neamț. Un obiect asemănător a fost fotografiat în SUA în urma cu câteva zile.

Un obiect ciudat ce seamănă izbitor de tare cu unul găsit într-un deșert din SUA a fost descoperit lângă ruinele dacice Petrodava, în Piatra Neamț. Blocul de metal, înalt de 3 metri și jumătate a fost reperat pe platoul Bâtca Doamnei.

Cel care a făcut descoperirea în România a făcut de asemenea și legătura cu monolitul descoperit în SUA.

Monolitul din România a fost descoperit joi dimineață, iar pe lateralele sale se pot observa diverse desene stranii în formă de spirale. Nimeni nu știe momentan ce însemnătate au desenele, sau ce caută blocul imens de metal acolo.

Legăturile cu obiectul din SUA au fost făcute imediat. Monolitul din state a fost descoperit în deșertul din Utah de membri echipajului departamentului de conservare a vieții sălbatice.

În timp ce urmăreau o turmă de mufloni într-o regiune izolată a deșertului, atenția membrilor echipajului a fost atrasă de un obiect strălucitor, pe care nu au putut să-l identifice până nu s-au apropiat mai mult de el.

Revenind pe meleagurile noastre, localnicii din Piatra Neamț spun că nu își pot explica de unde a răsărit acest monolit care are una dintre fețe îndreptată către muntele Ceahlău.

Primele declarații cu privire la obiectul ciudat găsit la ruinele dacice din România

„Structura din metal are o înălțime de aproximativ patru metri, este confecționată dintr-un metal lucios, are secțiune triunghiulară, iar una dintre fețe este îndreptată spre Muntele Ceahlău, muntele sfânt al românilor după cum mai este cunoscut.

Monolitul seamănă izbitor și la formă și la dimensiune cu cel descoperit zilele trecute în deșertul american din Utah, de niște lucrători de la o agenție pentru siguranța publică. S-au făcut fotografii și o filmare cu structura, iar acum se așteaptă părerile specialiștilor”, au declarat experții.

Obiectul neobişnuit se află într-o zonă izolată și pustie din America, iar asemănarea incredibilă cu cel din România rămâne deschisă speculațiilor, scrie retetesivedete.ro


Accesează: