Evenimentul Zilei > Justitie > Sorin Oancea îl face PRAF pe Dan Voiculescu: „Dacă aș fi ajutat DNA să facă DOSARE FICTIVE, ai fi și acum la
Sorin Oancea îl face PRAF pe Dan Voiculescu: „Dacă aș fi ajutat DNA să facă DOSARE FICTIVE, ai fi și acum la

Sorin Oancea îl face PRAF pe Dan Voiculescu: „Dacă aș fi ajutat DNA să facă DOSARE FICTIVE, ai fi și acum la

Dan Voiculescu a adresat cuvinte dure șefei DNA, Laura Codruţa Kovesi, într-o scrisoare deschisă, în care susține că lupta anticorupție poate să continuie și fără ea.

Dan Voiculescu, conștient de faptul că s-ar putea alege cu un nou dosar penal, după această reacție, declară că nu îi mai este teamă de Kovesi.

Voiculescu dezvăluie că șefa DNA ar fi încercat să deschidă unele dosare penale pe baza unor denunțuri făcute de angajați de-ai săi, printre care și Sorin Oancea, actual co-proprietar al B1Tv.

Reacția lui Sorin Oancea nu a întârziat să apară. 

”Dan Voiculescu, dacă ai cea mai mică dovadă, fă-o publică!

Dacă aş fi „ajutat” DNA să-ţi facă „dosare fictive”, aşa cum susţii, ai fi fost şi acum în puşcărie.

Am părăsit grupul Intact acum 7 ani, tocmai pentru că nu eram de acord cu drumul pe care l-ai impus. Acum văd că am făcut bine. Mulţi apropiaţi, colaboratori şi parteneri ai tăi sunt fie decedaţi, fie condamnaţi. Nu o să-i enumăr, din respect pentru ei. Chiar şi fiica ta, Camelia, s-a pricopsit cu o condamnare penală, iar iubitul ei, noul şef al trustului Intact şi cel care m-a înlocuit, este în puşcărie pentru şantaj prin presă.

Din păcate, este evident faptul că, nici după trei ani petrecuţi în închisoare, nu ai înţeles pentru ce ai fost condamnat. Deşi ai fost la un moment dat unul dintre cei mai oneşti proprietari de presă din România, ai făcut şi faci în continuare mult rău jurnaliştilor şi presei, în general.”, a spus Sorin Oancea.

 

Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: