Oana Zăvoranu lansează acuzații de ipocrizie la colegii ei din showbiz, declarând că se afișează cu animalul de companie în studiourile de televiziune, și „se rup” în „figuri de doi lei”, numai că totul este, pur și simplu, ”vrăjeală”.

„Ce n-am înțeles eu, da deloc, este de ce nicio persoană publică, că dacă zic vedetă limitez aria:)))… Nu a ținut să ni se alăture campaniei de salvare a animalelor chinuite și omorâte de bulangii ăștia patentaţi. De ce nu am văzut petiţia online, distribuită pe vreo pagină de-a vreuneia? Sărăciilor, chiar nu aveți timp un minut să semnați o petiție când aveți link-ul la nas așa?… că pozați toate cu căței, vă dați mari iubitoare ???, veniți cu ei pe la tv, vă rupeți în figuri de doi lei, îi pupați în bot la vrăjeală așa, că să apăreți pe la tv”, a scris Oana Zăvoranu pe contul de socializare.

Recent, Oana Zăvoranu a postat pe rețele sociale câteva rânduri despre karma și i-a sfătuit pe toți să nu își construiască fericirea pe nefericirea unei alte persoane.

„Când îți schimbi gândirea și toate gândurile, în general, lucrurile se întâmplă… nu imediat, ci treptat, dar se ÎNTÂMPLĂ… și asta e cel mai important ? Asta nu înseamnă pupat de labe zoioase de popi poponari, sau mochete și icoane scuipate de babe pline de răutate înaintea ta… ci acea credință în suflet, «frică de Dumnezeu» să zicem, deși nu e vorba de frică, ci de respect și supunere în fața LUI, dorința de a nu face rău și de a-ți dori din inimă anumite lucruri, fără să lezezi sau să iei locul cuiva, (asta nu înseamnă să nu mai fii competitiv, ok?), ȘI CEL MAI IMPORTANT SĂ IUBEȘTI ȘI SĂ SALVEZI ANIMALELE NEVINOVATE, ADEVĂRAȚII ÎNGERI PE PĂMÂNT ! ?? Fără să îți clădești fericirea pe nefericirea altuia ? Karma it’s a bitch… remember that! În rest, vă pup, Oana ?” este mesajul scris de Oana Zăvoranu pe Instagram.