De această dată, Querida este decisă să treacă complet pe natural, nu vrea să mai aibă pic de plastic, astfel că își va micșora sânii. Ba mai mult, aceasta vrea să lanseze o nouă modă, toate fetele să își scoată silicoanele.

„Stăteam și mă gândeam…cred că e a 9-a operație! Am început să mă operez pentru a ajunge în punctul în care voi ajunge mâine. Este o liposucție, eu nu mai am silicoane, nu mai am plastic. Singurul botox pe care îl mai am acum este la păr. La sprâncene am avut tatuaj și mi le „detatuez”. Noi pentru că nu am avut de lucru, ne-am pus sâni, ne-am tatuat la sprâncene dar ajungem să ne dorim ceea ce aveam când eram naturali. Domnișoarelor, gândiți-vă foarte bine înainte de a vă face o procedură. Din sânii mei naturali, pentru că sunt mai mari decât mi-aș dori eu, vreau să fac niște sâni mai mici.

O să lansez o nouă modă, o să-și scoată toate fetele silicoanele. Cum ne-a făcut mami cu tati! Voi avea sânii mici, fermi și naturali” a povestit Oana Zăvoranu.

La postarea de pe Instastory, un fan a întrebat-o dacă poate afirma zvonurile conform cărora aceasta va participa la Exatlon. „Se tot auzea că mergi la Exatlon… e adevărat? Te-ai duce? Războinici sau Faimoși?”, a fost mesajul fanului. Ca să pună punct speculațiilor pe marginea acestui subiect, Oana Zăvoranu i-a răspuns și a făcut publice explicațiile ei pe cunoscuta rețea de socializare. „O mizerie mincinoasă! Nu m-aș duce niciodată în asemenea emisiuni de umilință… Au făcut asta pentru a-și face reclamă pe numele meu. Nu a fost niciodată pusă problema asta, a fost o minciună sfruntată… niciodată”, a răspuns extravaganta artistă.

 

Te-ar putea interesa și: