Evenimentul Zilei > Monden > Oana Zăvoranu dă cărțile pe față. Ce se întâmplă, de fapt, la procesul cu Oana Roman. „Asta e o mincinoasă, o profitoare!”
Oana Zăvoranu dă cărțile pe față. Ce se întâmplă, de fapt, la procesul cu Oana Roman. „Asta e o mincinoasă, o profitoare!”

Oana Zăvoranu dă cărțile pe față. Ce se întâmplă, de fapt, la procesul cu Oana Roman. „Asta e o mincinoasă, o profitoare!”

Oana Zăvoranu, cunoscută în spațiul public pentru pozițiile sale împotriva mai multor influencerițe de pe rețelele de socializare, a vorbit despre procesul pe care i l-a înaintat Oana Roman, potrivit căreia marea vedetă i-a jignit fetița. Oana Zăvoranu anunță că procesul nu a fost câștigat de Roman - și explică și de ce!

Oana Zăvoranu lansează bomba. Roman nu a câștigat procesul intentat împotriva sa, pe motiv că i-a jignit fata, deoarece soluția dată de magistrați nu este definitivă. Prin urmare, Roman se bucură degeaba de titlurile date în presă, care o descriu pe Zăvoranu ca fiind înfrântă. „Querida” își scote armele la momentul potrivit – nu oricând.

Oana Zăvoranu o atacă pe Roman. „Asta e o mincinoasă, o profitoare!”

Oana Roman a anunțat pe pagina sa de Instagram că a câștigat procesul împotriva Oanei Zăvoranu. „Querida” însă, o acuză pe Roman că vorbește pe rețelele de socializare doar despre ce vrea ea și nu oferă întregul context.

„Atât timp cât nu ai o soluție definitivă, nu înseamnă că ai câștigat un proces! De fapt, aceste ordonanțe președințiale nu sunt atât de importante, pentru că ele sunt înaintea unui proces civil, acela este important.

Ideea este că în toamnă încep procesele civile propriu-zise și acolo mă voi concentra eu. Se bucură degeaba de titlurile de genul «Oana Zăvoranu, înfrântă!».

Asta e o mincinoasă, o profitoare! Din cauza asta nu o suportă nimeni, are un tupeu incredibil, nu din cauza aspectului fizic, că nu sunt toți frumoși, nu sunt toți slabi.

Un om poate să fie gras sau urât, măi, dar e plăcut, e altruist, e mișto… este haios, îți dorești compania lui, dar ea nu are nimic!”, a declarat Oana Zăvoranu pentru cancan.ro.

Totul este un pamflet. Ce face, de fapt, Oana Zăvoranu

Actrița a oferit detalii și despre activitatea sa de pe YouTube, unde critică influencerițe din mediul online pentru acțiunile lor. Oana Zăvoranu spune că este o femeie deșteaptă și nu suportă să vadă atât de multă minciună. Totul este, însă, un pamflet, a spus ea despre conținutul publicat pe internet.

„Eu tot ce fac este un pamflet! Încerc să le deschid ochii oamenilor şi să le demasc pe toate! Nu este clar că nu ai cum să prezinţi, în fiecare zi, altă cremă, alt spray, alt esspresor decât dacă o faci pentru nişte bani mai mult sau mai puţin?

Oamenii vor înţelege cine e Oana Zăvoranu şi ce face Oana Zăvoranu în timp. Poporul nostru nu ştie să aprecieze oamenii la justa lor valoare. Știu să aprecieze non-valori, persoane din astea efemere, de-o vară, de-un sezon.

Ce lucruri neadevărate spun eu? Cumva eu inventez lucruri? Am eu vreun folos, îmi intră mie vreun milion de euro în buzunar? Fac treaba asta pentru că este în simţul meu civic! Sunt un om foarte deştept şi mor aşa când văd numai minciună!

Să vă mai spun ceva! Eu din YouTube nici măcar un cameraman nu pot să îmi plătesc. Eu nu am avut nevoie să îmi fac YouTube pentru bani. Voi le îmbogăţiţi pe toate habarnistele astea, uitându-vă în gura lor şi crezând ce fac ele!

Chiar ieri am întrebat într-un story cu ce se ocupă Peppa Pig. Care este meseria ei? Ce ştie ea să facă? Nu îmi vine să cred cât timp au astea să stea pe Instagram. Story peste story, explică, îşi dau tratate de psihologie… Cine? Astea sunt nimeni!”, a mai spus Oana Zăvoranu.