Evenimentul Zilei > Actualitate > RĂZBOIUL DIVELOR. Au fost ARUCATE replici VENINOASE. Iulia Albu, DESFIINȚATĂ
RĂZBOIUL DIVELOR. Au fost ARUCATE replici VENINOASE. Iulia Albu, DESFIINȚATĂ

RĂZBOIUL DIVELOR. Au fost ARUCATE replici VENINOASE. Iulia Albu, DESFIINȚATĂ

Oana Roman a avut o reacție dură la adresa Iuliei Albu, după ce aceasta a vorbit despre ea pe blogul său. Se pare că Oana s-a simțit ofensată de comentariile fashion editorului și a postat un mesaj, în care o desființează și mărturisește că nu este interesată de persoana ei, drept pentru care nici nu o urmărește pe Instagram.

„Mi se fâlfâie total de opiniile despre mine ale doamnei care se îmbrăcă și arată ca de HALLOWEEN în fiecare zi.  Aș dori să afle totuși, pentru cultura să generală, că firma de curățătorie nu-mi face mie curat așa cum scrie doamnă în „prețioasele” sale comentarii, ci se ocupă cu a spăla/curăța haine și covoare. O curățătorie nu se ocupă cu a face curat cuiva. E simplu. Pentru unii. Îmi pare bine însă că mă urmăreste pe Instagram. Eu pe dânsa nu!;)”, a scris vedeta.

 

La rândul ei, Iulia Albu nu o menajează pe Oana Roman, în ultima postare de pe blogul personal. Este vorba despre o fotografie postată pe o rețea de socializare de Oana, iar Iulia Albu a fost neplăcut surprinsă de ceea ce purta pe cap. Așa că, fără scrupule, și-a scris părerea și a postat-o. 

 

Iulia Albu consideră că Oana Roman este perseverentă, numai că șansele de a obține rezultate pozitive sunt, pur și simplu, zero. Și chiar recunoaște că nu mai înțelege absolut nimic atunci când îi cad ochii pe fotografii în care apare Oana Roman, scrie cancan.ro.

 

„Oana Roman insistă. Degeaba. Există o singură persoană care ar putea purta acea plasă de țânțari și anume „omul-șervețel” din clătita cu nuttela/aka plăcinta de dovleac… la naiba, nu mai înțeleg nimic!”

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: