Un alt scandal în care este implicat un medic fals a fost descoperit la Oradea. Polițiștii bihoreni au efectuat două percheziții pentru documentarea activității infracționale a unei orădence, în vârstă de 39 de ani,  bănuită de exercitarea fără drept a unei profesii.

Concret, susțin surse judiciare, Ramona Nicoleta Fizeșan avea un magazine de haine iar din 2017 s-a apucat să „înfrumusețeze” clientele, într-un apartament pe care și l-a dotat ca pe un adevărat cabinet. Pe pagina ei de facebook, orădeanca se prezenta ca și „Cadru medical specializat Estetica Faciala -Injectari Non invazive la Cabinet Estetica Faciala Oradea Bihor”.

Din cercetările oamenilor legii a rezultat faptul că, în perioada 2017 – 2019, femeia ar fi efectuat mai multe acte medicale estetice faciale, prin injectarea acidului hialuronic în buze și cearcăne, fără a avea calitatea de medic.

Poliția Română transmite că, în urma perchezițiilor efectuate la domiciliul acesteia și la un salon cosmetic din municipiul Oradea, polițiștii au descoperit și au ridicat, în vederea cercetărilor, agende cu programarea pacientelor, facturi de achiziție a acidului hialuronic, bilete de tratament, consimțământ al pacientelor, seringi sigilate cu acid hialuronic, seringi cu acid hialuronic folosite și altele.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor continuă cercetările, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, pentru documentarea întregii activități infracționale a celei în cauză.