Scene tulburătoare  în New York. O mamă din Brooklyn, „obosită să fie de una singură”, și-a aruncat fiica nou-născută și fiul în vârstă de 2 ani de la etajul doi al unei clădiri. Ulterior, și ea a sărit în gol, dar nu și-a oprit atacul asupra copiilor, a scris New York Post.

Toți cei trei erau dezbrăcați, potrivit lui Carl Chin, vecinului femeii,  în vârstă de 41 de ani. Acesta a auzit căzătura unuia dintre copii.

„Când femeia a căzut nu și-a pierdut conștiența. Și-a apucat copiii și a continuat să îi rănească”, a declarat bărbatul pentru The Post.

Femeia și-a lovit bebelușul cu capul de asfalt, potrivit lui Carl Chin, care a povestit că a fugit spre casa ei, a sărit gardul și s-a luptat cu ea ca să îi ia nou-născutul din brațe.

Tânăra mamă părea că are o cădere psihică

„Ținea copilul cu un braț și a trebuit să îl iau și să îl țin până când poliția și paramedicii au venit. Încerca să își rănească copiii și când i-am luat din strânsoare într-un fel mi-a mulțumit că am grijă de ei. Apoi a început să vorbească spunând că a obosit să fie de una singură”, a mai relatat acesta.

Totodată Chin a declarat că nu crede că femeia și-a rănit intenționat copiii pentru că nu era nervoasă sau furioasă și nu avea nicio expresie facială.

„Nu le-a spus nimic copiilor (…) Habar n-am ce se întâmpla cu mama. Nu o cunoșteam și nici nu o mai văzusem înainte, dar în mod clar nu se afla în starea de spirit potrivită. Trebuie să fi avut vreun fel de cădere mentală pentru că erau toți goi’”, a mai declarat vecinul femeii.

Un alt martor a declarat că fetița avea sângerări la nivelul unei urechi iar băiatul avea vănătăi pe față și pe genunchi. Bebelușul a fost transportat la spital în stare critică. Mama și copilul de doi ani nu aveau răni grave.