Evenimentul Zilei > Justitie > O reţea de români care a furat SUTE DE MII DE EURO, destructurată de poliţiştii din PALERMO
O reţea de români care a furat SUTE DE MII DE EURO, destructurată de poliţiştii din PALERMO

O reţea de români care a furat SUTE DE MII DE EURO, destructurată de poliţiştii din PALERMO

O reţea format din mai multe persoane din România a fost destructurată de poliţiştii italieni. Reţeaua este acuzată că ar fi furat sute de mii de euro din cartierele Ballaro şi Borgo Vecchio.

11 români au fost arestaţi în, fiind acuzaţi de poliţie după mai multe percheziţii. Alte două persoane sunt căutate în continuare, potrivit site-ului gazeta românească.

Cele 11 persoane, împreună cu un italian, au comis mai multe jafuri din vile şi apartamente, prin îngrijitoarele şi menajerele pe care le plasau la domiciliul celui prădat.

După ce câştigat încrederea celor la care erau angajate, ele furau din locuiţele acestora bunuri de valoare. Paguba este estimată la sute de mii de euro.

O altă metodă prin care aceştia acţionau era furtul direct din vile şi apartamente. Dar românii acţionau numai asupra unor vile isolate, şi întotdeauna în mai multe provincii siciliene, pentru a nu trezi suspiciuni.

Mai multe puteţi citi pe site-ul gazeta românească.