Evenimentul Zilei > Actualitate > O piață din Sectorul 4 a fost introdusă în circuitul obiectivelor turistice din Capitală
O piață din Sectorul 4 a fost introdusă în circuitul obiectivelor turistice din Capitală

O piață din Sectorul 4 a fost introdusă în circuitul obiectivelor turistice din Capitală

Piața Sudului din Sectorul 4 se numără printre atracțiile Bucureștiului.

Datorită arhitecturii impresionante, un site de profil care promovează frumusețile ”Micului Paris” a introdus clădirea, recent inaugurată, în circuitul obiectivelor turistice.

Atât turiștii străini, cât și românii din toate colțurile țării pot vizita în București, mai exact în sectorul 4 și alte obiective pe lângă deja renumitele clădiri precum Palatul Parlamentului, Arcul de Triumf sau Muzeul Satului.

Piața Sudului din Sectorul 4, una dintre cele mai moderne piețe din România cu un design super modern, a apărut pe site-ul Go Visit Bucharest concurând, la obiective turistice, cu cele mai renumite din țară și anume Centrul Vechi, Ateneul Român, Muzeul Țăranului Român, Muzeul Național de Istorie Naturală Grigore Antipa, Parcul Herăstrău și Parcul Cișmigiu.

Construită de la zero pe locul fostei piețe care devenise un adevărat focar de infecție și care punea în pericol sănătatea și viața oamenilor, noua piață tehnologizată realizată din banii Primăriei Sectorului 4 a primit în urma modernizării, din partea ISU, autorizație de securitate la incendiu. Lucrările de modernizare și extindere a Pieței Sudului, un adevărat mall agroalimentar, au durat 9 luni.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: