Evenimentul Zilei > Actualitate > O nouă provocare rusească în Marea Neagră. Putin își arată mușchii
O nouă provocare rusească în Marea Neagră. Putin își arată mușchii

O nouă provocare rusească în Marea Neagră. Putin își arată mușchii

Peste 20 de nave de război ale Flotei Mării Negre din Rusia fac exerciții combinate alături de aviația militară în apropierea Peninsulei Crimeea.

Printre navele de război care participă la aceste execițoo se numără și fregatele Amiral Makarov și Amiral Essen, precum și corvetele de rachete Graivoron și Vyshny Volochyok

Alături de aceste nave care sunt mândria noii flote a lui Putin, la demonstrația de forță participă și aeronavelor de atac Su-25SM3 ale Forțelor Aeriene și ale Armatei de Apărare Aeriană din districtul militar sudic.


Biden a pus bazele unei afaceri ilegale fabuloase. “Coioții” scot miliarde de dolari anual


Exercițiile, a informat marți biroul de presă al Flotei Mării Negre , sunt destinate să evalueze capacitățile militare ale Rusieiîn cadrul unei inspecții finale a forțelor Flotei după perioada de antrenament de iarnă.

Demonstrație de forță în Crimeea

În cadrul demonstrației, navele de război ale Marinei Ruse au avut drept misiune anihilarea avioanelor inamice.
„Un grup naval format din fregatele Amiral Makarov și Amiral Essen, corvetele de rachete Graivoron și Vyshny Volochyok și, de asemenea, bărci cu rachete, mici nave de război antisubmarin și nave mari de asalt amfibiu au desfășurat un exercițiu de respingere a armelor de atac aerian ale unui inamic noțional, folosind interferențe radio-electronice care utilizează capacități de apărare aeriană „, se arată în același comunicat.
„Trei escadrile ale aeronavelor de atac ale districtului militar sudic au făcut exerciții pentru a obține poziții pentru un atac, au folosit arme rachete împotriva unui detașament și au evitat o lovitură de represalii a sistemelor de apărare aeriană de la bordul navei”.

Piloții au efectuat zboruri la altitudini extrem de mici în condiții meteorologice complexe. Exercițiul s-a desfășurat în conformitate cu un plan de verificare finală a forțelor Flotei Mării Negre pentru perioada de antrenament de iarnă, sub un design tactic comun al inspecției de control a districtului militar sudic „, a precizat biroul de presă.

Anterior, peste 50 de avioane din districtul militar sudic au fost desfășurate în Crimeea ca parte a verificării pregătirii.

Putin aruncă în luptă „submarinul ucigaș”

Simultan cu exercițiile din Marea Neagră, Rusia și-a sporit eforturile de a termina testele noului submarin nuclear Kazan. Potrivit surselor citate de Agenția Tass, acesta a tras cu succes două rachete cu un lansator vertical.

Submarinele nucleare îmbunătățite ale Proiectului 885M (Yasen-M) din Rusia vor avea capacitatea de a lansa rachete de croazieră Kalibr-PL și Oniks, a declarat marți pentru TASS o sursă din industria de apărare internă.


“Savanții” din SUA cultivă embrioni de maimuță-om. Știința fără Dumnezeu deschide Cutia Pandorei


„Submarinul nuclear Kazan Project 885M a realizat o lansare salvo a două rachete dintr-un lansator vertical și folosit tubul torpilă „, a spus sursa. Racheta de croazieră Kalibr-PL a fost lansată dintr-un lansator vertical împotriva unei ținte de coastă, în timp ce o rachetă Oniks a fost lansată dintr-un tub de torpilă împotriva unei ținte de suprafață. Ambele ținte au fost atinse cu succes, a precizat sursa.

În ciuda unor dificultăți la subcenrala cu energie nucleară, la începutul lunii aprilie, s-a estimat că constructorii submarinul Kazan cu motor nuclear proiectat 885M (Yasen-M) se va alătura flotei rusăepână la Ziua Marinei, care va fi sărbătorită pe 25 iulie anul acesta.

Submarinul Kazan, care are un motor nuclear 885M, a fost construit la șantierul naval Sevmash și lansat la apă pe 31 martie 2017.
Submarinele proiectului 885 / 885M sunt înarmate cu rachete de croazieră Kalibr-PL și Oniks și vor transporta și rachete hipersonice Tsirkon ca arme de bază, anunță Tass.

Iaurtul ne poate salva de Conid-19? Savanții israelieni, aproape de o descoperire epocală