Evenimentul ZileiEconomieO nouă meserie extrem de bine plătită în România. Salariul ajunge și la 3.000 de euro

O nouă meserie extrem de bine plătită în România. Salariul ajunge și la 3.000 de euro

O nouă meserie extrem de bine plătită în România. Salariul ajunge și la 3.000 de euro
Meseria de facility manager este una destul de nouă în România, dar este foarte bine plătită. Angajații trebuie să fie foarte bine organizați și să aibă studii superioare. Pe lângă salariu pot primi și mai multe zile de concediu, dar și bonusuri de performanță.

Una dintre cele mai noi meserii din România, dar și una dintre cele mai bine plătite este cea de facility manager. Un astfel de loc de muncă prespune foarte multă organizare, dar și cunoștințe tehnice.

Cel care ocupă un astfel de job este responsabil pentru securitatea la locul de muncă, dar trebuie să se asigure și că toți angajații își pot face treaba în condiții optime și sunt mulțumiți de condițiile de muncă.

Care sunt cerințele

Potrivit sursei citate, pentru poziția de facility manager sunt invitați să aplice candidați care sunt organizați, analitici, atenți la detalii și care au abilitățile necesare pentru a lucra într-o echipă.

„Mai mult, candidații au nevoie de studii superioare și cunoștințe despre instalații de limitare și stingere incendii, sisteme antiefracție, sau instalații electrice. Este necesară și cunoașterea unei limbi de circulație internațională, cum ar fi engleza sau franceza. Salariul este, în medie, de 1.400 până la 3.000 euro net pe lună“, a declarat Andrei Frunză, CEO BestJobs.

Pe lângă salariu, angajații care ocupă un astfel de post, beneficiază și de bonusuri cum ar fi: zile în plus de concediu, asigurare medicală privată, cursuri de formare profesională, decontarea transportului, dar și prime, în funcție de realizări.

În România, în acest moment sunt disponibile 836 posturi vacante, cele mai multe în București, Ploiești și Craiova, potrivit mediaflux.ro.

Meserie căutată

O altă meserie este tot mai căutată în România. Un angajat care este specializat în taxe poate câștiga bani frumoși în fiecare lună. Salariul este între 900 și 1.400 de euro pe lună. În prezent, peste 400 de posturi vacante pentru poziţia de specialist în taxe sunt disponibile pe platforma BestJobs, cele mai multe în Bucureşti, Braşov şi Cluj. Doritorii trebuie să aibă studii economice superioare.

Pe lângă salariu, angajații din acest domeniu, mai beneficiază și de bonusuri de performanţă, prime de sărbători, abonamente la servicii medicale private, dar şi posibilitatea de a lucra de acasă.


Accesează: