O nouă funcție pe WhatsApp. Ce beneficii vor avea utilizatorii. Așteaptă asta de multă vreme

O nouă funcție pe WhatsApp. Ce beneficii vor avea utilizatorii. Așteaptă asta de multă vreme Sursa: Pixabay

WhatsApp a anunțat o nouă funcție a aplicației pentru a îi ajuta pe oameni să comunice mai ușor și să afle informații importante fără să piardă timpul. Compania a explicat cum va funcționa acest canal de comunicare.

WhatsApp vine cu o nouă funcție pentru utilizatori, mai exact Business Search – opțiune ce devine disponibilă și-n țara noastră. Internauții vor putea comunica mai ușor cu diverse firme și vor putea afla informații despre serviciile lor sau despre produsele puse la vânzare.

Utilizatorii trebuie să caute doar câteva cuvinte cheie pentru a avea acces la mai multe informații. WhatsApp îți deschide un canal direct de comunicare, datorită căruia interacțiunea cu respectiva companie se desfășoară rapid.

Cu ajutorul funcției Business Search, ei vor afla informațiile necesare și vor putea comanda produsele dorite. Utilizatorii vor avea posibilitatea de a comunica cu operatorii mai multor companii.

Ne puteți urmări și pe Google News

O nouă funcție WhatsApp

„Oamenilor le place să aibă un canal direct cu companiile pentru a pune întrebări, a primi asistență și a obține informații despre produse în mod rapid și eficient. Fără e-mailuri de tip du-te-vino, fără punerea în așteptare. Iar pentru companii, este o modalitate excelentă de a oferi asistență, de a aprofunda relațiile cu clienții și de a încheia vânzări, toate acestea în cadrul unei aplicații pe care aceștia o cunosc și o apreciază.

WhatsApp mai vine cu o noutate, funcția „Message Yourself”. Utilizatorii se întreabă: De ce ne-am scrie singuri mesaje

Sursa: Dreamstime.com

Oamenii își doresc o modalitate simplă nu doar de a găsi, ci și de a ajunge la companii pe WhatsApp, astfel încât să poată obține asistență rapidă, fără a fi nevoiți să caute un număr de telefon, să trimită un e-mail la o adresă de asistență sau să navigheze pe un website complicat. Și, deși multe companii își promovează deja numărul de WhatsApp pe ambalaje, pe afișajele din magazine și pe website-uri, acestea ne cer adesea o modalitate mai bună de a ajuta mai mulți oameni să afle despre acest canal”, transmit reprezentanții gigantului tech.

Amintim că utilizatorii trebuie să își facă update la aplicație și să instaleze versiunea 22.23.74 sau chiar una mai nouă( la iPhone). Pentru Android, ei sunt nevoiți să aibă varianta 2.22.23.77, potrivit WABetaInfo.