Evenimentul Zilei > Actualitate > O Tesla Model S Plaid a izbucnit în flăcări în timp ce șoferul o conducea. Imaginile sunt înfiorătoare. VIDEO
O Tesla Model S Plaid a izbucnit în flăcări în timp ce șoferul o conducea. Imaginile sunt înfiorătoare. VIDEO

O Tesla Model S Plaid a izbucnit în flăcări în timp ce șoferul o conducea. Imaginile sunt înfiorătoare. VIDEO

Șoferul unei maşini noi Tesla Model S Plaid abia a scăpat după ce vehiculul a izbucnit în flăcări la doar câteva zile după ce a fost livrată. Incidentul s-a petrecut în orașul american Pennsylvania.

O mașină Tesla Model S Plaid a luat foc în mers, cu șoferul la volan, în statul american Pennsylvania. CEO-ul Tesla, Elon Musk, a susținut vehiculul Model S, care a fost lansat în iunie, este „mai rapid decât orice Porsche, mai sigur decât orice Volvo”. Cu toate acestea, șoferul noului model ar contesta această afirmație după ce vehiculul său a luat foc în timp ce era în apropierea casei, la doar trei zile după livrare.

„Aceasta este o situație înfricoșătoare și înspăimântătoare și o problemă majoră evidentă. Investigația noastră preliminară este în curs de desfășurare, dar solicităm Tesla să renunțe la aceste mașini până când poate avea loc o anchetă completă”, a declarat avocatul șoferului Mark Geragos.

Mașina fusese cumpărată de trei zile, proprietarul plătise 129.000 de dolari

Șoferul nu a putut inițial să iasă din mașină, deoarece sistemul electronic de uși s-a defectat, dar a reușit să își folosească forța pentru a ieși din vehiculul în flăcări. Mașina s-a transformat în scurt timp într-o „minge de foc”, într-o zonă rezidențială lângă casa proprietarului din Pennsylvania.

În fotografiile primite de la firma de avocatură Geragos & Geragos şi publicate de Newsweek  se  vede cum are loc intervenții de urgență la locul incendiului.

În imaginea de mai jos capturată după stingerea incendiului vedem ce-a mai rămas din mașina extrem de scumpă. Practic era carbonizată în interiorul ei dar iar capota vehiculului unde, se pare, că de acolo a început focul era de asemenea arsă.

Tesla arsă

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: