O maşină de mare tonaj, filmată în timp ce merge fără o roată din faţă | VIDEO

O maşină de mare tonaj, filmată în timp ce merge fără o roată din faţă | VIDEO

Automobilul folosit pentru transportul de materiale grele a fost surprins în timp ce era depăşit de un alt participant la trafic. Nu mică i-a fost mirarea şoferului să observe că utilajului pe care îl depăşea îi lipsea roata din stânga-faţă.

Şoferul care conduce această maşină a demonstrat că poate conduce chiar şi cu o roată lipsă, găsind echilibrul perfect al autoturismului. El rulează cu o viteză destul de mare, mai ales ţinând cont că îi lipseşte una din roţile din faţă. Imaginile au fost filmate cel mai probabil în Rusia şi fac deliciul internauţilor din toată lumea, care se întreabă dacă este real sau este vorba despre un trucaj.

<object id="player_api" type="application/x-shockwave-flash" data="http://www.jokeroo.com/bin/player.swf?jpzb_4035" height="426" width="491"><param name="movie" value="http://www.jokeroo.com/bin/player.swf?jpzb_4035" /><param value="true" name="allowfullscreen" /><param value="always" name="allowscriptaccess" /><param value="high" name="quality" /><param value="#000000" name="bgcolor" /></object>

Ne puteți urmări și pe Google News