Evenimentul Zilei > Monden > O mai recunoașteți pe divă? „Nici tu nu mai semeni cu tine…”
O mai recunoașteți pe divă? „Nici tu nu mai semeni cu tine…”

O mai recunoașteți pe divă? „Nici tu nu mai semeni cu tine…”

Internauții au luat foc După ce au văzut ultima poză pe care artista a postat-o pe pagina sa de socializare. O recunoașteți?

Este de nerecunoscut după operațiile estetice pe care le-a făcut. Desigur, este vorba despre cunoscuta artistă Oana Zăvoranu.

După ce a postat ultimele poze, internauții i-au trimis foarte multe mesaje, care mai de care mai răutăcioase.

Imaginea i-a făcut pe fani să afirme că aceasta a devenit de nerecunoscut.

„Nu te recunosc… Practic, altă persoană”, „Cu totul alta fără machiaj”, „Această poză nu te avantajează, sincer”, ”Oricum nici tu nu mai semeni cu tine… Ai fost frumoasă”, ”Ți-ai schimbat fața”, ”hai că ești bine, ai început să semeni cu Cruduța”, ”Să știi că ți s-a schimbat fizionomia”, ”Nu știu ce intervenții sau neintervenții ai făcut, dar să știi că erai mult mai frumoasă înainte. Ești de nerecunoscut, aș putea să te confund foarte ușor cu una din acelea pe care nu le placi deloc”, ”Nu vreau să fiu rea, dar semeni puțin cu aia a Clejanilor. Naturală arătai demențial de bine, păcat”, ”Dar ai modificat fața”, ”E ciudată, nu mai seamănă deloc”, sunt doar câteva dintre reacțiile celor care au văzut imaginea cu Oana Zăvoranu.

Oana Zăvoranu recomandă femeilor să urmeze sfaturile medicilor esteticieni

În ultimele poze Oana Zăvoranu a trimis și mesaje în care promovează ideea că femeile ar trebui să se îngrijească mai mult de aspectul lor fizic.

„Da, susțin și voi susține frumusețea PERSONALIZATĂ și nu cea copiată de la toate balabuștele care merg la medicii esteticieni cu poza-n dinți și sunt făcute copy paste 😂 Unde vă e personalitatea ?

Dacă mie mi-ar spune cineva că semăn cu alta decât cu mine  m-ar luă instantaneu capu’ pentru că ar însemna că toate particularitățile fizionomiei mele ar fi praf, iar eu nu mai sunt eu…🧐

Nu zic că dacă sunteți mai urâțele să nu va faceți mai frumoase… dar asta nu înseamnă SĂ VĂ FACEȚI TOATE LA FEL.  😈😈😈…mai bine mai urâtă și cu personalitate, decât b… și casuchie ca toate 😄😂🙃  Consider că fiecare față este diferită și i se poate adapta cea mai bună versiune a ei… în limitele bunului simț măcar”, a afirmat vedeta.

Oana Zăvoranu a continuat:

„A… și nu va mai luați după tâmpele care pentru orice frimitură aruncată de oricine, vă spun să vă duceți colo sau colo, sau să cumpărați aia sau aia… că totul e la mișto, la vrăjeală și voi puneți botu’ 😈… Uitați-vă mai întâi la ele cât sunt de triste, de false și de pline de bube… pe față și în c.. 😂. Ok?
Luați în seamă DOAR ÎNDRUMĂRILE făcute de oameni serioși, care nu pot fi cumpărați pe un supozitor, o extensie, niște gumari, trei flori ofilite, o cremă expirată, un ceai opărit sau un kil de botox”.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: