Reacțiile nu au întârziat să apară. Unii au început să o apostrofeze pe tânăra Marcela, pentru o asemenea lipsă de inhibitii, în timp ce altii, din contră, au apreciat-o, sărindu-i în apărare. „Scurt si la obiect. Îmi place. O fată sinceră!”, a comentat, entuziast, unul dintre prieteni.

SURSA: vremeanoua.ro, captura Facebook

Până la urmă, apropiații tinerei au lămurit situația, spunând că Marcelei i-a fost, de fapt, spart contul de Facebook. „Nimeni nu ar scrie niciodată așa ceva pe Facebook. Cineva i-a spart contul, ca să o facă de rusine. E cineva invidios, care a vrut să se răzbune. Trebuie anunțată Poliția”, au spus acestia. “Dacă partea vătămată depune plângere la Politie, autorul faptei nici nu stie cât de mult va regreta gestul său. Pedeapsa este severă”, au spus avocații fetei, citați de site-ul vasluian vremeanoua.ro.

„O fată modestă, necăjită, care nu deranjează pe nimeni”

Într-adevăr, apropiații fetei sustin că nu Marcela a postat asemenea lucruri, însă cineva i-a spart contul de Facebook, cu intenția clară de a-i face rău. „Eu o cunosc foarte bine pe Marcela. Ne știm de la scoală, de la Liceul Ioan Corivan. Este din Stănilești. Ea este o fată modestă, necăjită, nu e cine stie ce deșteptăciune, dar e liniștită, în banca ei, nu deranjează pe nimeni. Niciodată nu ar scrie ea pe Facebook asemenea lucruri. Știm sigur că i s-a spart contul. Acum doar bănuim cine a vrut să o facă de rusine, dar nu avem dovezi”, au spus prietenii Marcelei pentru jurnaliștii de la vremeanoua.ro.