Evenimentul Zilei > International > O femeie din Berlin vrea să se MĂRITE cu fratele TERORISTULUI de la Târgul de Crăciun și să-l ADUCĂ în capitala Germaniei
O femeie din Berlin vrea să se MĂRITE cu fratele TERORISTULUI de la Târgul de Crăciun și să-l ADUCĂ în capitala Germaniei

O femeie din Berlin vrea să se MĂRITE cu fratele TERORISTULUI de la Târgul de Crăciun și să-l ADUCĂ în capitala Germaniei

Susanne K, de 34 de ani, l-a cunoscut pe Walid Amri, fratele lui Anis Amri pe Facebook, la doar câteva zile după atacul din 19 decembrie.

Cei doi s-au împrietenit pe Facebook chiar în ziua de Crăciun, la două zile după ce teroristul fusese împușcat de poliție în Milano.

Teroristul Anis Amri

Susanne, al cărei nume de familie nu a fost făcut public, s-a confesat pentru Bild:

„I-am trimis un mesaj de simpatie lui și familiei sale.”

Ziarul german adaugă: „Amri a fost emoționat de gestul ei amabil și și-a deschis inima în fața acestei străine”.

Walid Amri cu familia sa

Au păstrat legătura zilnic în franceză, pentru că el nu vorbește germana și ea nu știe araba. El îi spune ei „Mon amour” („iubirea mea”), iar el ei „Mon Coeur” („inima mea”).

 

Cei doi discută deja despre nuntă, dar duc lipsă de bani. Susanne, care are trei copii, spune: „Banii au importanța lor. Nu pot plăti pentru tot. Dar el știe asta.”

Cei trei copii au ca părinți foști parteneri palestinieni și kurzi ai Susannei. „Acum este un tunisian!”, râde ea. El a încredințat-o că copiii nu sunt o piedică în calea nunții: „Copiii tăi sunt și copiii mei”.

Femeia vrea să meargă în Tunisia la vară, să se căsătorească și să-l aducă pe Walid la Berlin, dacă autoritățile o vor permite.

Susanne mărturisește că a pierdut deja mulți prieteni din cauza dragostei sale cibernetice cu fratele teroristului, dar adaugă: „Walid este doar o făptură omenească, el nu ar fi capabil să facă nimic din ce a făcut fratele lui”.

 

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: