Evenimentul Zilei > Actualitate > O femeie a fost BĂTUTĂ cu BESTIALITATE de fostul soț
O femeie a fost BĂTUTĂ cu BESTIALITATE de fostul soț

O femeie a fost BĂTUTĂ cu BESTIALITATE de fostul soț

Caz uluitor la Bistrița la o ședință cu părinții, unde un un bărbat și-a bătut soția de față cu mulți copii. Acesta a dat-o cu capul de pereți și cel mai grav că nimeni nu a sărit în ajutorul ei, trasnmite Libertatea.

Bărbatul și mama copilului sunt divorțați, dar agresorul nu a acceptat acest lucru niciodată și întotdeauna a căutat să-și bată nevasta. Fostul soț a bătut-o de nenumărate ori de față cu copilul lor.

Potrivit sursei, femeia a încercat să obțină un ordin de restricție pentru fostul soț, care are dreptul de a-și vizita copilul. Cadrele didactice și ceilalți părinți prezenți au stat și au râs. Nimeni n-a intervenit în apărarea femeii.

Mama copilului a reușit să scape din clasa și a fugit pe hol, dar a fost prinsă din urmă de bărbat și lovită violent cu capul de pereți. Două echipaje de Poliție au venit la fața locului, iar bărbatul agresiv a fost amendat cu 1.000 de lei, conform surselor citate. Conducerea grădiniței i-a transmis femeii agresate, a doua zi după eveniment, să-și rezolve neînțelegerile cu fostul soț, deoarece prestigiul unității lor ar putea fi afectat.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: