Evenimentul Zilei > Actualitate > Cea mai NOROCOASĂ MAMĂ din LUME! E o MINUNE ce s-a întâmplat după multe TRATAMENTE de FERTILITATE. Medicii au fost UIMIȚI…
Cea mai NOROCOASĂ MAMĂ din LUME! E o MINUNE ce s-a întâmplat după multe TRATAMENTE de FERTILITATE. Medicii au fost UIMIȚI…

Cea mai NOROCOASĂ MAMĂ din LUME! E o MINUNE ce s-a întâmplat după multe TRATAMENTE de FERTILITATE. Medicii au fost UIMIȚI…

Sunt foarte multe femei aflate în situația de a urma tratamente costisitoare pentru a avea un copil. După multe încercări și ani de așteptare, o femeie a avut parte de șocul vieții ei.

Beata și Powell Bienias formează un cuplu solid cu o căsnicie de peste 15 ani. Cei doi și-au dorit foarte mult un copil, dar au întâmpinat ceva probleme: „Nu m-am gândit niciodată că nu aș putea rămâne însărcinată!”.

 

Beata Bienias are sindromul ovarului polichistic, acesta putând ridica mari probleme cu privire la fertilitatea femeii. De asemenea, aceasta a fost obeză, dar a reușit să slăbească 70 de kilograme.

 

După ce a slăbit, aceasta a hotărât să facă fertilizare in vitro. Când a început procedura, aceasta a fost foarte fericită că ar fi putut deveni mamă.

 

Celor doi soți li s-a interzis întreținerea relațiilor sexuale pe toată durata tratamentului, dar cei doi au încălcat această regulă de ziua soțului.

 

La scurt timp după această întâmplare, doctorii i-au implantat embrionii. În câteva luni, doctorii le-au oferit soților vestea cea mare: Beata Bienias era însărcinată.

 

Când a avut prima programare la medic, cei doi soți au primit o veste șocantă: așteptau tripleți: „Amândoi am fost șocați și neîncrezători, întrebându-ne cine i-a pus acolo.”

 

Examinările amănunțite au adus la lumină un alt fapt șocant: a fost implantat un singur embrion fertilizat, ceea ce înseamnă că doi dintre aceștia au fost concepuți natural.

 

Femeia a născut pe data de 31 decembrie 2018 după 34 de săptămâni de sarcină, informează Euronews