Actriţa în vârstă de 16 ani susţine că înţelege de ce oamenii se căsătoresc, însă spune că nu vede niciun motiv ca să-şi dorească şi ea să fie mireasă.

”Eu nu am să mă căsătoresc niciodată. Acum părerea mea despre mariaj este că nu are niciun sens. Înţeleg de ce alţi oameni fac acest pas, însă eu nu am să-l fac niciodată. Părinţii mei au divorţat când eu eram foarte, foarte mică şi lucrurile erau foarte complicate. Numele tatălui meu este Williams, iar mama s-a recăsătorit şi acum o cheamă Frances, dar înainte de a se căsători o chema Pitt (…) Eu cred că nimic cu adevărat important nu se schimbă după ce te căsătoreşti, aşa că nu înţeleg de ce este nevoie de căsătorie”, a declarat ea, potrivit Agerpres.

Cel de-al patrulea sezon a serialului Game of Thrones (Urzeala Tronurilor) a început săptămâna aceasta înregistrând cea mai mare audienţă din ultimii şapte ani. 6,6 milioane de telespectatori au vizionat cel mai nou episod al seriei.

Inspirat din seria de romane "A Song of Ice and Fire", de George R. R. Martin, "Urzeala tronurilor" a fost recompensat cu numeroase premii internaţionale, inclusiv un Glob de Aur şi un premiu Emmy, câştigate de Peter Dinklage la categoria cel mai bun actor în rol secundar.

Te-ar putea interesa și: