Evenimentul Zilei > Monden > O artistă foarte populară în România s-a enervat pe oamenii care nu poartă mască
O artistă foarte populară în România s-a enervat pe oamenii care nu poartă mască

O artistă foarte populară în România s-a enervat pe oamenii care nu poartă mască

Atitudinea celor care nu iau în serios pandemia a scos-o din minți.

Izolată în Bali, de aproximativ cinci luni, de la izbucnirea pandemiei, cântăreața Lora a transmis un mesaj tranșant celor care iau în derâdere problemele provocate de coronavirus. Artista a spus într-o postare pe contul de Facebook că regulile ar trebui să fie respectate de toată lumea.

„Pot înțelege multe pe lumea asta. Mai mult decât această pandemie mă îngrijorează alta. Pandemia de EGO. Și la cei mai modești intelectual dar şi la cei mai înzestrați, ego-ul se manifestă prin convingerea că „ei ştiu mai bine”. Pot înțelege lipsa de încredere în anumite autorități. De când lumea cei de la putere au fost acuzați de tot felul de abuzuri, unele pe bună dreptate”, a scris Lora, care a mai afirmat:

„Ce nu înțeleg acești oameni e că indiferent cine se îmbogățește în această perioadă dintr-o speculă financiară nu ar trebui să vă fure atenția de la existența acestui virus. Așa cum există oameni care fac bani producând și vânzând de la hârtie igienică și tampoane până la telefoane, biciclete și mașini, cei care produc acum măști și le vând o fac pentru că lumea are nevoie. La fel și cu testele. Că există preț poate prea mare pentru asta, aici e specula financiară și lăcomia.”

Cântăreața este enervată de atitudinea celor care nu vor să poarte mască de protecție în public. În general „tunurile” de genul ăsta sunt date peste tot în lume pentru că lăcomia e peste tot. Nimeni, nu are niciun interes să vă țină în casă. De aia acum, cu cazuri mai multe decât în perioada de urgență sunteți liberi să vă faceți treaba. Orice virus are mutații și orice virus nou creează confuzie chiar și printre autorități, oameni de știință, doctori.”

De asemenea, ea mai scris că: „Acum, în lupta cu un dușman invizibil care se transmite pe calea aerului..mi se pare ireal că există dispute despre purtarea măștii. E ca și cum ar exista dispute despre ștergerea la fund. Doar pentru că este o situație nouă cu care tuturor ne este greu să ne obișnuim și să o acceptăm, nu dă dreptul nimănui să acuze oameni ca mine de „luare de mită” sau alte tâmpenii.

Doar pentru că unii au mințit ca să obțină mai știu eu ce bani asta nu înseamnă că acest virus nu este real și că nu trebuie purtată o mască până trece pericolul sau până măcar știm cu ce să îl tratăm.”

Ea a vorbit și despre situația pe care o traversează alături de iubitul ei. Wow! Eu sunt în Bali pentru că este pandemie, adică virus care se răspândește rapid la nivel mondial. Nu m-am putut întoarce acasă și dacă nu aveam afacerea mea pe lângă muzică acum probabil eram într-o situație gravă. În altă ordine de idei..credeți ce vreți voi despre acest virus dar purtați mască.

Pentru că dintre cele 2 tabere, dacă tabăra celor care cred în gravitatea acestei situații are dreptate, e nasol. Dacă cei care nu cred au dreptate atunci, în cel mai rău caz, toți am purtat mască şi pe lângă „banii” pe care majoritatea i-am pierdut și anumite libertăți, altceva grav și de neredresat nu există.”

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: