Evenimentul Zilei > Actualitate > Nuţu Cămătaru nu mai este INTERLOPUL care a fost. Se lasă jignit de un infractor mărunt
Nuţu Cămătaru nu mai este INTERLOPUL care a fost. Se lasă jignit de un infractor mărunt

Nuţu Cămătaru nu mai este INTERLOPUL care a fost. Se lasă jignit de un infractor mărunt

Nuţu Câmătaru s-a făcut băiat cuminte. Anii staţi după gratii se pare că l-au schimbat pe temutul infractor, care nu era dispus, în trecut, să tolereze nicio vorbă care nu i se părea la locul ei. În prezent, interlopul jignit grav de un bărbat aflat într-un penitenciar din Grecia a ales să nu facă nimic.

După ce a fost făcut „fetiţă” de Adrian Băcală, deţinutul devenit celebru pe internet după ce a realizat mai multe filmuleţe în care i-a atacat dur pe greii lumii interlope, Nuţu Cămătaru a reacţionat. Printr-un apropiat, controversatul om de afaceri a ţinut morţiş să dezmintă toate acuzaţiile ce-i i s-au adus, fiind, totodată, supărat foc pe acuzatorul său.

„Vor să-i găsescă nod în papură cu orice motiv. Sunt numai invenţii. Este ţinta unor răutaţi și vor să-i facă ”o manevră” ca să îl salte iar. Nuţu este cu totul alt om şi nu vrea să răspundă acestor provocări gratuite. Din ce ştiu eu s-au făcut conturi false pe o reţea de socializare în numele lui şi tot se inventează fel şi fel de discuţii. El nu are cont pe Facebook şi nici nu îşi doreşte”, ne-a mărturisit un apropiat al controversatului om de afaceri.

Mai mult decât atât, apropiatul lui Nuţu Cămătaru susţine că, deși a fost deranjat, decizia lui Nuțu a fost una clară. „Nu se pretează el la aşa ceva. Puşcăriaşul asta este prea mic şi nu merită să fie băgat în seamă. E un nimeni pentru Nuțu”

Adrian Băcală, poreclit „Europeanul”, este un infractor mărunt devenit celebru în mediul virtual după ce a realizat mai multe înregistrări video în care i-a atacat dur pe fraţii Cămătaru, Adrian „Beleaua” Corduneanu, dar şi pe „Tăranul cu Maserati”. Individul, care nu pare să aibă mai multe clase decât trenul, este închis pentru diverse infracţiuni într-un penitenciar din Grecia.

Ion Balint, cunoscut drept Nuţu Cămătaru, a devenit tată pentru a treia oară. Claudia Balint, soţia sa, a adus pe lume un băieţel, la Spitalul Clinic „Nicolae Malaxa”.

Claudia și Nuțu Camătaru formează un cuplu de mai bine ani buni, după ce aceștia și-au unit destinele în 2014, pe când celebrul interlop se afla încarcerat în penitenciarul Rahova. Focoasa brunetă și-a dovedit din plin dragostea față de celebrul interlop, fiind alături de acesta și susținându-l în cele mai grele momente din viață.

Citeşte şi INTERLOP din CLANUL CĂMĂTARILOR, prins în Anglia şi adus în Romania

Cum arată PALATUL celui mai TEMUT INTERLOP. GALERIE FOTO

INTERLOP CELEBRU ŞI RIVAL DECLARAT al lui Nuţu Cămătaru, BĂTUT ÎN PLINĂ STRADĂ. Detalii ŞOCANTE ies la iveală