Evenimentul Zilei > Actualitate > Nuntă ca în povești pentru o celebră vedetă internațională. Și-a ales deja rochia de mireasă: „Este unică şi specială, n-am văzut o astfel de rochie de mireasă”
Nuntă ca în povești pentru o celebră vedetă internațională. Și-a ales deja rochia de mireasă: „Este unică şi specială, n-am văzut o astfel de rochie de mireasă”

Nuntă ca în povești pentru o celebră vedetă internațională. Și-a ales deja rochia de mireasă: „Este unică şi specială, n-am văzut o astfel de rochie de mireasă”

Este una dintre cele mai bogate femei din lume, cu o avere estimată la 300 de milioane de dolari. Moşteneşte un imperiu şi un nume celebru, în jurul căruia şi-a construit alte afaceri de succes.

Este una dintre cele mai bogate femei din lume, cu o avere estimată la 300 de milioane de dolari. Moşteneşte un imperiu şi un nume celebru, în jurul căruia şi-a construit alte afaceri de succes.

Paris Hilton, pentru că despre ea este vorba, a venit în România şi şi-a încântat fanii cu show-ul făcut într-un club din Capitală. Paris Hilton a oferit şi un interviu pentru Observator în care a vorbit despre viaţa sa, dar şi despre nunta pe care o va avea anul acesta, potrivit spynews.ro

"Viaţa mea? Mă simt cea mai norocoasă femeie din lume. Nicio zi nu seamănă cu cealaltă. Conduc un imperiu, fac atât de multe lucruri interesante, fac şi multe acte de caritate. Iar noaptea am ocazia să mă distrez la cele mai tari cluburi de noapte. Să fii pe scenă, să vezi fericirea şi zâmbetele, iubirea pe care o aduc oamenilor sunt atât de mândră de femeia care sunt. Iubitul meu mă susţine, este cel mai bun prieten al meu. Este demn de încredere, sincer, loial, onest, o persoană foarte bună. Acum îmi fac rochia de mireasă. Este unică şi specială, n-am văzut o astfel de rochie de mireasă", a spus Paris Hilton.