Evenimentul Zilei > Monden > Nunta anului în PSD Timișoara: deputatul Simonis se însoară, Grindeanu e naș
Nunta anului în PSD Timișoara: deputatul Simonis se însoară, Grindeanu e naș

Nunta anului în PSD Timișoara: deputatul Simonis se însoară, Grindeanu e naș

Deputatul PSD Alfred Simonis face nuntă mare, în week-end, la Timișoara. Mireasă-i e o tânără mlădioasă, iar naș e fostul premier timișorean.

Evenimentul va strânge laolaltă în cea mai selectă locație de nunți din orașul de pe Bega aproxativ 400 de persoane. Printre invitați se numără câțiva din ”puciștii” partidului (fostul premier Mihai Tudose, Marcel Ciolacu, Marian Neacșu). Fostul premier Sorin Grindeanu va fi nașul cuplului Alfred – Elena. ”Mă leagă de Freddy o prietenie mare”, ne-a spus Grindeanu.

  Alfred Simonis are 33 de ani și este deputat PSD din 2016, ocupând, de anul acesta, funcția de vicelider al grupului său parlamentar. Este secretarul Comisiei pentru tehnologia informaţiei şi comunicaţiilor și face parte din Comisia pentru transporturi şi infrastructură. De asemenea e suplenat în delegația Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a OSCE și vicepreședintele Grupului parlamentar de părietenie cu Republica Cuba. A avut un mandat de consilier local (2012 – 2016) în care s-a remarcat drept una din cele mai active și pertinente voci ale PSD.

Soția sa, Elena Mitocariu, după numele de fată, e dansatoare profesionistă și lucrează ca instructor de dans la Mystic Timișoara. Pe 25 septembrie cei doi au avut cununuia civilă.