În timp ce dormea, tatălui său i-a intrat în ureche o insectă. Bărbatul a trecut prin momente groaznice din momentul acela. Fiul a sunat la ambulanță, iar operatorii de la 112 i-au spus că nu pot trimite o ambulanță pentru că nu este o urgență și afară plouă.

Tânărul a povestit pe Facebook întâmplările prin care a trecut:

„Astăzi în jurul orei 00:30 tatalui meu i-a intrat o insecta în ureche  în timp ce dormea, s-a trezit din somn țipând și plângând de durere ca are ceva în ureche, efectiv bătea cu pumnii și picioarele în podea și striga cât îl țineau plămânii… Se zvarcolea în ultimul hal… Văzând acestea i-am dat cu spray și panicat am sunat la urgente după cum se vede și cum trebuie…

Când mi-a răspuns doamna de la telefon s-a speriat zicând „aoooleeeuuu ce e acolo domle’ ” speriin-du-se și ea „ce se aude asa cine tipa în halul asta?”

Am ieșit afara deoarece țipetele acopereau telefonul, eu plângând am început sa ii explic ce și cum se întâmplă…

Afara ploua și nu trimitem ambulante că le ținem pentru urgente

Pentru a primi un răspuns precum că nu ii interesează că nu e caz grav pentru a veni o salvare și sa venim pe jos, i-am explicat ca nu se ridica nici de jos de durere și ca suntem la cel puțin 6-7 km de cel mai apropiat spital… pe lângă asta am specificat că afara ploua, ca răspuns am primit:

„Pai de asta nu putem veni pentru ca afara ploua și nu trimitem ambulante ca le ținem pentru urgente și nu merg pe ploaie” (dar e bine ca noi plătim asigurări pe fiecare luna și o data la un an nu au o ambulanta sa o trimită după un om).

Am spus ca nu se poate asa ceva sa lași omul sa moara jos de durere, ca nu avem cu ce ajunge eu ne având permis (iar situația era critică ).

În momentele de nervi am întrebat ca dacă ar fi avut covid ar fi venit imediat asa cum fac cu toți… și a zis ca fac caterinca închizând-mi telefonul în nas… Halal sistem… Mori în casa și ei spun ca nu ai nimic…

Sa fii refuzat pentru ca drumul e ud și plouat… Si lăsat ca un câine al nimănui sa plângi și sa tipi în casa de durere”, a scris tânărul pe pagina de Facebook ”Ești din Iași dacă…”, a postat tânărul.