Evenimentul ZileiMondenNoua achiziție a lui Adi de la Vâlcea. Ce mașină și-a luat după melodia cu Loredana

Noua achiziție a lui Adi de la Vâlcea. Ce mașină și-a luat după melodia cu Loredana

Noua achiziție a lui Adi de la Vâlcea. Ce mașină și-a luat după melodia cu Loredana
Adi de la Vâlcea a făcut o achiziție nouă. Acesta a vândut Corvette-ul pentru a-și cumpăra o masină ceva mai iesită din comun.

Cunoscutul manelist Adi de la Vâlcea și-a schimbat din nou mașina. Toată lumea știe că manelistul este un împătimit al bolizilor. Acesta a declarat că a avut peste 200 de mașini. Ultima dată, acesta era în posesia unui Chevrolet Corvette, însă s-a hotărât să renunțe la ea pentru o nouă achiziție.

Cântărețul și-a cumpărat un Land Rover Defender, renunțând la viteză în schimbul senzației de off-road.

Anunțul a fost făcut pe contul său de You Tube.

„Am o veste astăzi… nu ştiu dacă e bună, dacă e rea. Pentru mine e bună. Am vândut Corvette-ul şi ce maşină credeţi că mi-am luat?

Trebuie să avem şi noi un viciu, iar al meu este maşinile. Am avut peste 200 de maşini, fără exagerare şi fără să fiu samsar de maşini. Corvette mi-a plăcut foarte mult, dovadă că am avut cinci şi o să-mi mai iau. Acum mi-am luat noul Land Rover Defender, 2020, First Edition. Cei care ştiţi despre Defender, ştiţi modelele care au fost… nişte cutii, pur şi simplu ARO. Uitaţi-vă la asta ce au putut să-i facă. Alea erau făcute de oameni şi asta sigur e făcută de un extraterestru”, a spus Adi de la Vâlcea.

Un Land Rover Defender producţie 2020 se vinde pe site-urile de specialitate cu preţuri care se învârt în jurul sumei de 65.000 de euro.

Imaginile cu noua achiziţie a lui Adi de la Vâlcea pot fi urmărite aici, începând cu minutul 5.30.

 

 


Accesează: