Evenimentul Zilei > Social > Noi REGULI pentru cei care vor să-şi aducă RUDELE în CANADA
Noi REGULI pentru cei care vor să-şi aducă RUDELE în CANADA

Noi REGULI pentru cei care vor să-şi aducă RUDELE în CANADA

Din 28 ianuarie, ora 12:00 HNE (ora de la Montreal sau Toronto), cei care vor să îţi sponsorizeze (pareneze) părinţii sau bunicii pentru obţinerea rezidenşei permanente în Canada, pot trimite la Ministerul federal al Imigraţiei formularul de manifestare a interesului (formulaire pour manifester l’interet pour le parrainage).

Doar primele 20.000 de cereri vor fi luate în considerare spre analiză în acest an, aţa că aălicaţie trebuie depusă cât mai repede.

Noutate acestui formular constă în mai multe rubrici pentru informaţii ce trebuie completate. În plus, persoana care vrea să îţi sponsorizeze/pareneze părinţii sau buncii trebuie să prezinte (scanata, iar fişierul trebuie să îndeplinească anumite condiţii) dovada că este rezident permanent în Canada sau cetătean canadian, cerinţă care până acum era solicitată după acceptarea dosarului spre analiză.

Deponentul formularului trebuie să se asigure că este admisibil pentru a putea sponsoriza/parena, inclusiv din punct de vedere financiar. Cererile duble sau multiple vor fi penalizate.

După selecţie, primele 20.000 de persoane care au depus formularul vor primi invitaţia de a începe procesul de sponsorizare. Termenul pentru această etapa este de 60 de zile de la primirea invitaţiei de a depune dosarul complet. Cei care nu se încadrează ţn termen pierd posibilitatea de a mai putea faca o alta aplicaţie în 2019.

Durata de procesare a dosarului este de 20-24 de luni, scrie ziarulzigzag.ca.

 

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: