Evenimentul Zilei > Actualitate > Noi dezvăluiri în cazul Epstein: Prințul Andrew, a fost „rapid” și „dezgustător” la pat
Noi dezvăluiri în cazul Epstein: Prințul Andrew, a fost „rapid” și „dezgustător” la pat

Noi dezvăluiri în cazul Epstein: Prințul Andrew, a fost „rapid” și „dezgustător” la pat

Virginia Roberts Giuffre, martora din dosarul Epstein, a povestit despre experienţa avută cu Prinţul Andrew la pat.

Acuzatoarea prințului Andrei a declarat într-un nou interviu că prima lor experienţă în pat a fost rapidă și „dezgustătoare”. „Nu a durat foarte mult. Toată această poveste a fost dezgustătoare „, a declarat Virginia Roberts Giuffre pentru BBC, în cadrul unei emisiuni de aseară.

Prinţul Andrew, o dezamăgire la pat

„Nu a fost vreun lucru interesant”, a spus femeia în vârstă de 36 de ani, despre prinț. „S-a ridicat, mi-a mulțumit și a plecat. Eram în pat, rușinată”. Fosta „sclavă de sex” a lui Jeffrey Epstein Epstein a spus că în pat a fost de trei ori cu prințul , atunci când ea avea doar 17 în 2001.

Giuffre a spus că fusese recomandată de Ghislaine Maxwell să „fac pentru Andrew ceea ce fac şi pentru Jeffrey” – și asta m-a îmbolnăvit. „Nu mă așteptam la asta”, a spus Giuffre despre presupusa implicare a lui Andrew.

„Nu mă așteptam la asta de la cineva din familia regală”

Ghislaine Maxwell i-a spus a doua zi după prima ei relație sexuală cu Andrew: „Ați făcut o treabă foarte bună și m-a lovit pe spate, spunând: ‘Tu l-ai făcut cu adevărat fericit”. Giuffre a început să plângă spunând: „A fost o perioadă proastă în viața mea”. „Tocmai am fost abuzată de un membru al familiei regale”. „Acești oameni puternici au fost lanțurile mele”.

Mai mult, există mărturii care arată că mai sunt cinci martori care susțin că prințul a fost văzut cu fete tinere făcându-i masaj la conacul lui Epstein, sugerând că era conștient de comportamentul potențial ilegal al lui Epstein.

Prințul și Maxwell au negat amândoi orice infracțiune. Epstein a murit într-o închisoare din Manhattan, în august, în timp ce era încarcerat pentru trafic de sex, notează nypost.