Evenimentul Zilei > Monden > Noi acuzații aduse lui Meghan Markel. De cine este obsedată ducesa de Sussex. Imaginile confirmă tot. VIDEO
Noi acuzații aduse lui Meghan Markel. De cine este obsedată ducesa de Sussex. Imaginile confirmă tot. VIDEO

Noi acuzații aduse lui Meghan Markel. De cine este obsedată ducesa de Sussex. Imaginile confirmă tot. VIDEO

Meghan Markle a fost acuzată că le-a „urmărit” pe Angelina Jolie, Amal Clooney şi multe alte vedete, apoi le-a copiat fără jenă. Imaginile din articol întăresc acuzațiile experților.
Biograful regal Angela Levin a postat marți două videoclipuri dintr-un cont Twitter cunoscut pentru criticile sale față de ducesa de Sussex Meghan Markle.

Tweet-urile postate de Angela pe site-ul de microbloguri conțineau un videoclip format din mai multe look-uri ale fostei actrițe americane Meghan Markle care este căsătorită cu prințul Harry, ducele de Sussex.

Contul de Twitter „HarrysGreySuit / Mrs.Grey” a spus că Meghan „le urmărește” pe prințesa Diana, Catherine, Angelina Jolie, Amal Clooney și multe alte vedete, apoi le imită fără să clipească.

Imagini izbitor de asemănătoare ale lui Meghan cu cele ale vedetelor

Alese la întâmplare imaginile arată clar că Meghan nu are propriile idei cu privire la vestimentație. Nu cred că se descurcă, spune Levin. Şi continuă ironic: Se inspiră de la alte femei atunci când caută o ținută, dar ea o face tot timpul. Merge până acolo încât le imită şi gesturile, manierele, pozițiile atunci când este în faţa camerelor de luat vederi, a scris aceasta pe contul său de socializare.

Angela Levin este, de asemenea, cunoscută ca o opozantă fermă a ducelui și ducesei de Sussex, care sunt stabiliți în California, după ce au renunțat la îndatoririle regale.

Şi Meghan a fost copiată de Victoria Beckham

Victoria Beckham nu este doar un designer de succes, ci este și o pictogramă de stil incontestabilă și de fiecare dată când apare în public o arată. Ultima dată, însă, a făcut ceva care i-a dezamăgit puțin pe fani: cu ocazia nunții lui Sergio Ramos la Sevilla s-a concentrat pe un look „deja văzut”. Fosta Posh Spice a fost de fapt inspirată de Meghan Markle , purtând o rochie pe care o purta prințesa când era însărcinată cu micuțul Archie.

Sursa: donna.fanpage.it.

 

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: