otrivit Los Angeles Times, citat de Variety, Ashedom a fost împuşcat de mai multe ori şi transportat la spital unde din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru a îi salva viața. fiind astfel pronunțat decesul artistului.

Până la acest moment, nu a fost reţinut niciun suspect, a declarat poliţia din Los Angeles pentru NBC.

Atacul armat, în care au fost rănite ale două persoane, a avut loc în afara Marathon Clothing Company, pe care Ashedom l-a deschis în 2017 cu doi parteneri.

Născut în 1985 şi crescut în Los Angeles, Ashedom a lansat mai multe mixtape-uri înainte de a debuta discografic anul trecut cu „Victory Lap”. A fost nominalizat la premiile Grammy, în categoria „Best Rap Album”, câştigată de „Invasion of Privacy” al lui Cardi B.

A colaborat, între alţii, cu Drake, pentru piesa „Killer”, şi cu Snoop Dogg, pentru „Upside Down”.

El avea un copil cu actriţa Lauren London.

La aflarea veștii decesului fulgerător a lui lui Nipsey Hussle colegii săi de scenă au postat pe rețelele sociale mesaje în care își exprimă regretful cu privire la tragicul eveniment. Drake, care a dezvăluit că urma să colaboreze din nou cu rapperul la o piesă, Rihanna, Sza, Chance the Rapper, Meek Mill, Chuck D, Boi-1da, Doc Mckinney şi Murda Beatz se numără între cei care s-au exprimat regretful cu privire la moartea celebrului artist, scrie Agerpres.

 

Te-ar putea interesa și: