„Deocamdată e greu să ajungem la valoarea lor”

Jucătorul Stelei a făcut apel către presă să nu-l mai compare cu Gheorghe Hagi sau Adrian Mutu, fotblaiști care au purtat, în trecut, tricoul cu numărul 10 al naționalei. „Hagi și Mutu au fost unici în istoria naționalei. Nu am cerut eu și nici nu mi-am propus să joc cu numărul 10 la națională. Francezii îl au ca număr 10 pe Gignac și înainte l-a purtat Zidane, iar la ei nu se pune presiune sau nu se face atât tam-tam. Lumea ar trebui să înceteze să mă mai compare pe mine sau pe alt jucător care poartă 10 la națională cu Hagi și Mutu, pentru că deocamdată e greu să ajungem la valoarea lor și să facem ce au făcut ei pentru națională”, a spus internaționalul român.

Un grătar cu familia și prietenii

După meciul cu Franța, „tricolorii” au avut parte de un grătar, alături de prieteni și familie, acțiune ce a avut ca scop să-i detensioneze pe „tricolori”.

„A fost o seară plăcută, în care familia și prietenii au putut să vină alături de noi. A fost relaxant și pentru noi, ne-a luat puțin gândul de la fotbal, având în vedere că stăm de multă vreme în cantonament. A fost plăcut să îi vedem pe cei dragi și să stăm de vorbă cu ei”, a povestit mijlocașul, care a mai spus că este optimist înaintea confruntării cu Elveția: „Atât eu, cât și colegii mei suntem încrezători și credem că putem scoate un rezultat pozitiv.”

Te-ar putea interesa și: