Euro 2024. O zi unică pentru Naționala României. Nicolae Stanciu, în culmea fericirii

Euro 2024. O zi unică pentru Naționala României. Nicolae Stanciu, în culmea fericirii Nicolae Stanciu. Sursa foto Arhiva EVZ

Căpitanul echipei naţionale de fotbal a României, Nicolae Stanciu, a declarat, după victoria cu Ucraina, scor 3-0, în partida de debut de la EURO 2024, că n-a mai fost așa fericit de la nașterea fetiței lui și că nu va uita niciodată această zi.

Nicolae Stanciu, în culmea fericirii

„Cred că după naşterea fetiţelor mele este cea mai fericită zi, atât din viaţa mea, cât şi a colegilor mei. Cred că ceea ce am trăit astăzi nu se mai poate repeta. Este de neegalat. Vreau să le mulţumesc din suflet, atât eu cât şi colegii mei, suporterilor minunaţi, pentru ceea ce ne-au făcut să simţim astăzi, atât pe durata meciului, cât şi la intonarea imnului. Este ceea ce trăieşti doar o dată în viaţă şi le mulţumim pe această cale. Şi sperăm că i-am făcut fericiţi, că sunt mândri de noi. Pentru că am jucat pentru ţara noastră, pentru toţi românii, sper că astăzi le-am făcut o bucurie”, a declarat Stanciu la ProTV.

Nicolae Stanciu

Nicolae Stanciu. Sursa foto Arhiva EVZ

Își dorește ca echipa să aibă multe victorii

Jucătorul care a marcat primul gol al României în meciul cu Ucraina a spus nu își dorește neapărat să fi pe lista marcatorilor, ci să aibă echipa rezultate bune.

Tricolorii

Echipa națională. Sursa: Facebook

„Mă bucur că mi-a ieşit astăzi. Eu am mai spus că pentru mine nu e important să fiu pe lista marcatorilor, tot ce îmi doresc este ca echipa naţională să aibă rezultate, să aibă victorii. Nu mă interesează cine marchează, nici pe mine nici pe colegii mei”, a mai spus Stanciu.

Ne puteți urmări și pe Google News

Victorie istorică pentru naționala României

Naţionala de fotbal a României a debutat cu o victorie impresionantă la Campionatul European de fotbal - EURO 2024, găzduit de Germania, 3-0 (1-0) cu Ucraina, luni, pe Football Arena din Munchen, în Grupa E.Tricolorii au reuşit o victorie istorică, a doua a lor la Campionatul European, la 24 de ani de la precedenta (3-2 cu Anglia), deşi porneau cu şansa a doua în acest meci.

Luni are loc şi celălalt meci din grupă, Belgia - Slovacia (Frankfurt, 19:00). România va juca următoarele meciuri cu Belgia pe 22 iunie (Koln, 22:00) şi cu Slovacia pe 26 iunie (Frankfurt).