Gigi Becali a transmis semnale clare că zilele lui Nicolae Dică pe banca echipei FCSB sunt numărate. „Roș-albaștrii” au ratat titul în sezonul trecut, iar în aeastă stagiune au părăsit cupele eur opene după ce au fost eliminați în play-off-ul Ligii Europa de Rapid Viena.

Dică a supraviețuit miraculos acestor eșecuri, ținând cont de faptul că, în trecut, finanțatorul nu stătea pe gânduri și schimba antrenorii pe bandă rulantă. Însă, varianta actuală i-a convenit de minune lui Gigi Becali, care a putut să decidă tot ce mișcă la FCSB.

„E luat la mișto de jucători la antrenamente și în vestiar”

Dică nu a c ontat decât într -o mică măsură, la antrenamente, iar în ultima perioadă și-a pierdut cedibilitatea și respectul jucătorilor. „Mie îmi spunea cineva, o sursă demnă de încredere, că Dică e luat la mișo de jucători la antrenamente și în v estiar. Îi spun Hai, mă, iar vii cu d-astea? Iar facem dastea? M i-a spus un jucător de acolo. Dică a fost cea mai ieftină variantă de antrenor.

Becali nu a vrut să de a bani mulți unui tehnician”, a povestit fostul arbitru Ion Crăciunescu la Digi Sport. Becali se gândește să renunțe la Dică și a anunțat public ce intenții are. La finalul turului va face o evaluare.

Am spus că după 13 etape se va face evaluarea. Să vedem ce și cum cu Dică, e posibil orice. Mă voi gândi la un antrenor după etapa a 13-a în funcție de unde vom fi. Ce rost are să fac asta acum? În proporție de 80%, cred că Dică n-o să plece. Are 5 meciuri ușoare, face 5-6 punct e avans față de a doua clasată. Ce am spus a fost o atenționare. Atât pentru el, cât și pentru preparatori”, a spus finanțatorul, la Pro X.

Edi Iordănescu este tentat, dar și speriat

Favorit să-l înlocuiască pe Nicolae Dică pe banca tehnică a „roșalbaștrilor” este Edi Iordănescu (foto), tehnician care a pregătito pe Steaua, în 2011, un meci. Băiatul lui Anghel Iordănescu este liber de contract după ce, la începutul sezonului, a fost concediat de oficialii formației CFR Cluj. Becali neagă însă c-a avut vreo discuție cu Edi. „Nu mă rog de Iordănescu, poate se roagă alt Becali de pe altă planetă de el”. Conform unor apropiați ai lui Iordănescu junior, antrenorul ar fi tentat să vină la FCSB, dar este speriat de ideea de-a colabora cu finanțatorul care taie și spânzură pe toate palierele. În ultimii ani, numele lui Iordănescu a mai fost vehiculat atunci când s-a discutat despre soluțiile pe care le au „roș-albaștrii” pentru banca tehnică, dar niciodată zvonurile nu s-au concretizat.

 

Te-ar putea interesa și: