Nico, gest surprizător de 1 Decembrie. Decizia luată de artistă

Nico, gest surprizător de 1 Decembrie. Decizia luată de artistă

Cunoscută artistă a ales să petreacă ziua națională la fel ca în fiecare an, alături de colegii de la teatru. Actorii Teatrului Toma Caragiu au programat un spectacol în aer liber dedicat tuturor românilor. Totodată, vedeta a lansat și o piesă-manifest cu ocazia Zilei Naționale.

„O lume mai bună ” este numele melodiei pe care Nico a lansat-o cu prilejul Zilei Naționale. Vedeta a dezvăluit că a scris versurile pentru această melodie în doar câteva minute. Dincolo de acest proiect, actrița este implicată și într-un spectacol inedit, organizat alături de colegii de la teatru.

Nico, îndemn pentru toți românii

Îndrăgita artistă a lansat o piesă-manifest, prin intermediul căruia îi îndeamnă pe români să nu trăiască liberi, în armonie cu ceilalți. De asemenea, versurile emoționante scris de Nico arată că barierele legate de culoare pielii sau religie pot fi depășite în societate.

Nico face parte și dintr-un spectacol organizat alături de actorii teatrului Toma Caragiu.  Celebra cântăreață organizează în fiecare an acest eveniment.

Ne puteți urmări și pe Google News

 

 

„Întotdeauna 1 Decembrie la noi se sărbătorește împreună cu Teatrul Toma Caragiu. În fiecare an facem un spectacol foarte frumos afară, în aer liber.  Deci cu munca, că așa ne e dat nouă românilor să muncim și de 1 decembrie, că ne e drag, că facem ce ne place”, a spus Nico.

Momente emoționante în familia vedetei

Îndrăgita cântăreață și soțul ei și au reînnoit jurămintele. După două decenii și jumătate de la nuntă, Nico și partenerul ei de viață au ajuns din nou în fața altarului. Celebrul cuplu a fost însoțit de nași și câțiva prieteni apropiați.

Artista a postat pe Facebook un mesaj emoționant legat de acest moment din viața ei. Cum era de așteptat, reacțiile fanilor ei nu au întârziat să apară. Nico a primit numeroase urări din partea celor care urmăresc în mediul online.

„Se împlinesc 25 de ani de când ne-am promis că ne vom iubi și ne vom respecta unul pe celălalt și iată-ne acum, din nou în fața Divinității, pentru a reînnoi promisiunile noastre. Îți mulțumesc, Laurențiu, pentru toată dragostea și grija pe care ne-o porți! La mulți ani nouă, dragul meu!”, a scris artista pe contul de Facebook.

Nico, gest surprizător de 1 Decembrie. Decizia luată de artistă

Nico și Laurențiu Matei. Sursa foto: Facebook

Nico, extrem de geloasă în relația cu soțul ei

Artista și soțul ei alcătuiesc o familie extrem de unită. Cei doi au parte de admirația celor din jur și par cuplul perfect. Nico a recunoscut că partenerul ei de viață a fost nevoit să depășească anumite situații cauzate de gelozie.

„Am fost și sunt o femeie echilibrată. Gelozia a fost poate singura «nebunie» pe care soțul meu a trebuit să o îndure”, dezvăluia ea.

Nico și Laurențiu Matei au împreună o singură fiică, Alexandra Matei.